Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Daniil Medvedev

BETFAIR EXCHANGE

Cel mai tare meci posibil rămas de disputat pe tabloul masculin la aceasta de ediție de US Open are loc prea devreme, în sferturile de finală și ii aduce față în față pe Jannik Sinner și Daniil Medvedev. Vedeți mai jos avancronica meciului si pronosticul propus.

Jannik Sinner este un jucător italian de 23 ani, liderul mondial în circuitul ATP. El este deja de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu, împărțind prim planul cu prietenul și rivalul său, Alcaraz. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 14 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Pe hard are o serie incredibilă de 32 victorii în ultimele 35 partide, a adus Italiei Cupa Davis și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei, chiar împotriva adversarului sau de azi. Aici a trecut de McDonald, Michelsen, O Connell și Paul, jucând din ce în ce mai bine si cedând un singur set.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 28 ani, momentan pe locul 5 ATP. Daniil este unul dintre jucătorii reprezentativi ai ultimilor ani, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 20 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Cea mai mare calitate a lui este însă constanta, fiind capabil sa ajungă în fazele finale la turneele importante fără să strălucească. Aici a avut un traseu ușor, trecând ce Lajovic, Maroszan, Cobolli și Borges, pierzând la fel ca și adversarul său, un singur set.

Meciul va avea o încărcătură foarte mare, pentru că toți specialiștii îl consideră pe câștigătorul acestui meci, mare favorit și la câștigarea trofeului. Acest Sinner - Medvedev a devenit un clasic în ultimii ani, în care am avut 12 intalniri directe, scorul fiind 7-5 pentru Daniil, mai mereu având parte de meciuri extrem de spectaculoase și lungi. Ultimul a avut loc la precedentul turneu de mare șlem, Medvedev reușind să câștige după aproape 4 ore și 53 de game-uri pe iarba londoneză, deși nimeni nu ii dădea șanse. Acum Sinner pleacă din nou mare favorit, însă nu mi se pare încă la 100 % din punct de vedere fizic și poate fi pus în dificultate de defensiva rusului. Merg pe un pariu logic, meci echilibrat cu depășirea numărului de game-uri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Peste 37.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro