Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

UNIBET

Australia joaca cu Bahrain in primul meci din runda a treia de calificari la Campionatul Mondial de Fotbal.

Australia incearca sa obtina calificarea automata la Cupa Mondiala din 2026, iar pentru aceasta trebuie sa termine pe unul din primele doua locuri dintr-o grupa din care mai fac parte Arabia Saudita si Japonia. Problema este ca Australia nu a reusit sa le invinga pe nici una dintre aceste doua nationale in preliminariile ultimei Cupe Mondiale, si a trebuit sa joace play-off-uri, iar in final sa o invinga pe Peru ca sa se califice.

cota2.ro

Acum Australia are ca tinta victoria cu Bahrain, ca prim pas spre realizarea obiectivului.

In luna ianuarie Australia a invins Bahrain cu 2-0 intr-un meci de pregatire pentru Cupa Asiei, jucat la Abu Dhabi.

Antrenorul australian, Graham Arnold, a convocat multi jucatori din strainatate, inclusiv sapte jucatori care au fost accidentati la ultima reunire a lotului, si vrea un start puternic in aceasta campanie.

Australia va juca un al doilea meci marti, in Indonezia, si echipa este hotarata sa obtina doua victorii din primele doua partide.

Graham Arnold vrea sa mizeze pe cartea atacului si a chemat la lot jucatori care sunt buni pe aripi. El a declarat ca se va baza pe extreme si pe actiunile de unu contra unu ca sa obtina victoria. 

Brisbane Broncos intalneste pe Melbourne Storm in ultima etapa, a 27-a, a sezonului regulat din Rugby League.

Acest meci reprezinta una din cele mai mari rivalitati din liga de rugby, numai ca de data aceasta nu este o miza pusa in joc.

Brisbane este finalista de anul trecut, si era de asteptat deci ca aceasta echipa sa intre macar in play-off, daca nu sa ajunga chiar mai departe. Caderea acestei echipe, insa, a fost de necrezut. Chiar sambata trecuta, Broncos inca pastra sanse sa prinda un loc de play-off, si juca cu Dolphins, tot o echipa din Brisbane, echipa care era in lupta directa pentru un loc in finale. Broncos a capitulat insa la un scor incredibil si rusinos in acelasi timp (40-6), si sezonul lor s-a incheiat devreme.

Melbourne Storm a castigat deja sezonul regulat si trofeul de Minor Premiers, si astfel in etapa trecuta si-a odihnit titularii, mergand la Townsville cu rezervele si vreo doi jucatori care revenisera in urma unor accidentari. Desi au jucat fara 11 titulari (o echipa de rugby league este compusa din 13 jucatori), Storm a jucat foarte bine si a tinut aproape de North Queensland Cowboys, echipa aflata deja in play-off, pierzand greu cu 38-30.

Presiunea este mare pe echipa gazda, se cer capete sa cada, al antrenorului lor fiind primul. Cu siguranta va avea loc o revizuire detaliata a intregului lot, antrenori si jucatori, disciplina, atitudine in teren, etc.

In intalnirile directe din 1998 incoace, Storm conduce cu 41-14 (38-6 in ultimii 20 de ani), si acest lucru este relevant din punct de vedere al culturii la clubul din Melbourne, pentru ca jucatorii se schimba. Melbourne Storm este renumit pentru principiul de “toti pentru unul si unul pentru toti”, si jucatorii de rezerva sunt la un nivel foarte ridicat, si mai ales joaca cu atitudinea asteptata.

In plus, in meciurile directe ca antrenor, Craig Bellamy (Melbourne) a pierdut in fata lui Broncos doar de 4 ori in 30 de intalniri.

De la Brisbane vor lipsi doi jucatori de baza, Kotoni Staggs si Payne Haas, accidentati, care se adauga la alti cativa jucatori deja absenti. Chiar daca va castiga acest meci, ceea ce ar fi o mare surpriza, Brisbane nu poate termina mai sus de locul 10, 8 fiind ultimul care duce in play-off.

Craig Bellamy a spus ca este prieten cu Kevin Walters, antrenorul lui Brisbane, dar pentru acest meci va alinia cel mai puternic 13 pe care il are la dispozitie, pentru a obtine o victorie care sa-i lanseze cu mult elan in play-off-uri.

Acest meci pune fata in fata doua echipe aflate la poli opusi din multe puncte de vedere, Broncos fiind o echipa si cu moralul scazut, iar Storm vine cu tot lotul dornic de joc, dupa ce au avut o saptamana de odihna.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Australia vs Bahrain
Pronostic:
Australia (-1.25)
Cota
1.46
Brisbane Broncos vs Melbourne Storm
Pronostic:
Melbourne Storm (-5.5)
Cota
1.32
Cota finala: 1.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro