Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs Frances Tiafoe

BETANO

Duel american în semifinalele la US Open 2024, iar eu am pregătit un pronostic în care am încredere foarte mare. Vedeți mai jos avancronica meciului Taylor Fritz - Frances Tiafoe.

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 12 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 7 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, are titlu la Eastbourne, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid, pe zgură, in semifinale cu Rublev. Aici a jucat senzațională deși a avut un program foarte greu, trecând de jucatori de top precum Berrettini, Ruud sau Zverev.

cota2.ro

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 20 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a fost în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, lucru care spune multe despre valoarea lui. Deși a avut un an destul de slab, dă semne puternice de revenire, a jucat finală la Cincinnati luna trecuta, iar aici i-a învins pe Kovacevic, Shevchenko, Shelton, Popyrin și Dimitrov.

Taylor Fritz mi s-a părut cel mai bun jucător de la acest US Open, a servit extraordinar și nu a dat absolut nicio șansă adversarilor deși a avut un traseu foarte greu. El îl domină clar pe Tiafoe la toate capitolele, inclusiv la meciurile directe, acolo unde conduce cu 6-1, singura întâlnire pierdută fiind tocmai acum 8 ani. În condițiile în care Frances nu este chiar cel mai bun jucător la retur, primind o mulțime de asi de la adversari, este greu de crezut ca el se va apropia prea ușor de break-uri și ii dau sanse minime de victorie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Taylor Fritz vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Tiafoe sub 19.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro