Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.12

BETANO

Jessica Pegula și Karolina Muchova se înfruntă la noapte, după ora 03:30, în semifinalele US Open 2024. Jessica Pegula este cea mai bogată jucătoare de tenis din lume, moștenitoarea imperiului creat de Terry și Kim Pegula. Americanca în vârstă de 30 de ani, aflată pe locul 6 mondial, a luptat pentru a-și construi propriul nume. Și a reușit. Surprinzător, până astăzi nu reușise niciodată să ajungă într-o semifinală de Grand Slam. A făcut-o cu o victorie clară în fața liderului mondial Iga Swiatek, scor 6-2, 6-4. Poloneza a fost de nerecunoscut în acea dispută, în care a comis nu mai puțin de 41 de erori neforțate. 

Karolina Muchova scrie o poveste superbă la New York. Accidentată toamna trecută, chiar după semifinala de la US Open, cehoaica a stat departe de tenis 10 luni. La actuala ediție are un parcurs impecabil. Nu a cedat set până în semifinale, deși a întâlnit adversare cu greutate, precum Osaka, Potapova sau Paolini. În sferturi a depășit și unele probleme medicale. A acuzat dureri stomacale, a fost nevoită să sprinteze către baie, dar a revenit și a trecut cu 6-1, 6-4 de Beatriz Haddad Maia.

cota2.ro

• singurul meci direct dintre Jessica Pegula și Karolina Muchova a avut loc în urmă cu 3 săptămâni, la Cincinnati. Americanca se impunea cu 5-7, 6-4, 6-2

• pentru Karolina Muchova este a 4-a semifinală de Grand Slam din carieră. Are în palmares și o finală, la Roland Garros 2023

• 22 de ași a servit Muchova la actuala ediție de US Open. Pegula are 18

• Muchova a câștigat 77% dintre punctele jucate cu primul serviciu în turneu. Pegula are un procentaj de 75%.

Pe Betano, cota pentru un handicap de +5.5 game-uri Karolina Muchova este @1.27.

---------------------------

Danemarca și Elveția se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în grupa 4 din primul eșalon valoric al Ligii Națiunilor. Danemarca a avut un parcurs interesant la Euro 2024. A remizat în toate cele 3 meciuri din grupă, cu Anglia, Slovenia și Serbia, dar a ajuns în optimi. Acolo a fost eliminată de Germania, scor 0-2, o partidă cu decizii controversate de arbitraj. În urma rezultatului, selecționerul Hjulmand a demisionat. Naționala a rămas pe mâna interimarului Morten Wieghorst. Acesta are la dispoziție un lot senzațional, un mixt între experiența lui Kasper Schmeichel (Celtic), Jannik Vestergaard (Leiceter), Christian Eriksen (Manchester United), Yussuf Poulsen (Leipzig) și elanul lui Mikkel Damsgaard (Brentford) sau Victor Nelsson (Galatasaray). În precedenta ediție de Liga Națiunilor, Danemarca a încheiat pe locul secund o grupă cu Austria, Franța și Croația.

Elveția a jucat sfert de finală la Euro 2024, eliminată de Anglia în urma loviturilor de departajare. Murat Yakin a fost păstrat în funcția de selecționer. Lotul a rămas în aceeași configurație ca la European, nicio noutate importantă. Elvețienii au supraviețuit în prima divizie din Nations League terminând la ultima ediție pe locul 3 într-o grupă cu Spania, Portugalia și Cehia. 

• Danemarca și Elveția s-au înfruntat de 3 ori în ultimii 5 ani. Danezii au câștigat o dată, iar celelalte dispute s-au încheiat la egalitate

• cele două naționale au disputat un meci amical chiar în martie 2024, încheiat la egalitate, scor 0-0

• Danemarca n-a mai pierdut un meci jucat pe teren propriu din iunie 2022, un 0-1 contra Croației. De atunci, printre victime s-au numărat și Franța, Austria, Norvegia sau Suedia

• 307.00 milioane de euro valorează lotul Danemarcei. Cel al Elveției este cotat la 245.00 milioane

• Danemarca și Elveția le mai au adversare în grupa de Liga Națiunilor pe Serbia și Spania.

Pe Betano, cota pentru victoria Danemarcei sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.37. 

-------------------------------

Emma Navarro și Aryna Sabalenka luptă la noapte, după ora 02:00, pentru un loc în finala turneului de la US Open. Emma Navarro (23 de ani, 12 WTA) traversează cel mai bun moment al carierei. În 2024 și-a îmbunătățit performanțele la toate cele 4 turnee de Grand Slam. A jucat sfert de finală la Wimbledon, iar acum este în fața primei semifinale majore. Americanca a avut două meciuri complicate la actuala ediție de US Open, cu Gauff și Kostyuk, ambele cu set decisiv. 

Aryna Sabalenka (26 de ani, 2 WTA) pare într-o ligă proprie în acest moment. A câștigat titlul la Cincinnati fără să cedeze set, iar la US Open își demolează adversarele. În sferturile de finală a reușit o nouă demonstrație de forță, victorie 6-1, 6-2 în fața lui Qinwen Zheng, campioana olimpică. Bielorusa are și un plus de experiență față de Navarro. Are în palmares două titluri de Grand Slam, la Australian Open (2023 și 2024). Anul trecut a jucat finala și la New York!

• Aryna Sabalenka a învins-o pe Emma Navarro în optimile de finală de la Roland Garros 2024, un 6-2, 6-3 fără istoric

• 36-15 în favoarea Arynei Sabalenka a fost raportul loviturilor câștigătoare în meciul de la Roland Garros

• 22 de ași a servit Aryna Sabalenka în drumul spre semifinale. Emma Navarro a expediat doar 3

• Aryna Sabalenka a câștigat 71% dintre meciurile jucate pe hard în carieră. 

Pe Betano, cota pentru victoria Arynei Sabalenka este @1.22. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pegula vs Muchova
Pronostic:
Muchova +5.5 handicap game-uri
Cota
1.27
Danemarca vs Elveția
Pronostic:
1X
Cota
1.37
Emma Navarro vs Sabalenka
Pronostic:
2
Cota
1.22
Cota finala: 2.12
Profit: 8.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro