Ponturi Pariuri Rugby Golden Lions vs Griffons

UNIBET

Golden Lions intalneste pe Griffons in ultima runda a sezonului regulat din Currie Cup la rugby (Africa de Sud).

Lions sunt pe primul loc inaintea ultimei etape, dupa ce saptamana trecuta i-au invins pe Bulls (acum pe locul 2) in deplasare la Pretoria. Diferenta dintre primele doua locuri este de numai un punct, iar in acest meci Lions au ocazia sa-si intareasca pozitia in clasament cu o victorie cu punct bonus (un punct bonus se acorda la inscrierea a patru eseuri), si astfel sa joace semifinala pe teren propriu.

cota2.ro

Griffons au pierdut toate cele noua meciuri de pana acum, si nu numai atat, dar le-au pierdut la scoruri mari, avand de departe cea mai slaba aparare si cel mai ineficient atac. Acesta este al doilea an de cand Griffons participa la aceasta competitie, si daca anul trecut au reusit o victorie, de aceasta data rezultatele au fost mult mai slabe.

Golden Lions au avut un sezon excelent si au dovedit ca formeaza cea mai buna echipa din competitie, mai ales ca i-au invins pe Blue Bulls in deplasare etapa trecuta, cu un scor care nu necesita prea multe comentarii: 57-33. Taurii din Pretoria erau pe primul loc de multa vreme si nu aveau nici o infrangere.

Lions nu numai ca sunt pe primul loc in clasamentul pe puncte, ci au si cel mai bun atac si cea mai buna aparare.

Este critic insa pentru Lions sa-si pastreze avantul inaintea meciurilor eliminatorii, si deci este de asteptat inca un meci in care Leii sa nu ia piciorul de pe acceleratie.

Griffons vor incheia al doilea sezon pe ultimul loc, la mare distanta (16 puncte inaintea ultimei etape) de echipa de deasupra lor, avand numai 3 puncte, dar nu din urma vreunui meci egal, ci datorita punctelor bonus obtinute in infrangerile respective. Mentionez ca un punct bonus se acorda si daca echipa pierde la maxim 7 puncte diferenta. Griffons au avut doua meciuri in care au inscris cel putin 4 eseuri si un meci pierdut la numai 2 puncte diferenta.

Inaintea aparitiei cotelor pentru acest meci, ma gandeam ca handicapul va fi pe la minus 50 – 55 de puncte in favoarea Lions, dar liniile au aparut la (-40.5), iar acum au ajuns deja pe la (-43.5) – (-45.5).

Chiar si la aceste valori inca cred ca echipa gazda va acoperi acest handicap. Griffons trebuie sa fie demoralizati si extenuati dupa un sezon in care au luat batai dupa batai, si nu numai atat, dar si la scoruri mari, iar echipa Golden Lions are un lot larg si valoros (doar participa in competitia europeana inter-cluburi United Rugby Championship) si ar trebui sa castige fara probleme la o diferenta mare.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Golden Lions vs Griffons
Pronostic:
Lions (-43.5)
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: 7.12
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro