Ponturi Pariuri Tenis Jessica Pegula vs Aryna Sabalenka

BETFAIR EXCHANGE

Astăzi avea marea finală feminină de la ultimul turneu de mare șlem al anului, US OPEN, iar oponenți vor fi Jessica Pegula și Aryna Sabalenka. Vedeți mai jos avancronica meciului si pronosticul meu ce sper să fie câștigător.

Jessica Pegula este o sportivă de 30 ani din SUA, aflată pe locul 6 WTA. Ea a apărut foarte târziu în prim planul tenisului feminin, însă incepand cu vârsta de 26 ani are o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai bune sportive din circuit, pe toate suprafețele. Jessica este un exemplu de sportivitate și ambiție, ea jucând tenis exclusiv de plăcere, tatăl ei fiind unul dintre cei mai bogați oameni din lume cu o avere de aproximativ 7 miliarde de dolari. De-a lungul carierei a câștigat 6 trofee importante la simplu și a participat la 3 ediții din turneul campionilor, iar în proba de dublu a fost chiar pe locul 1 mondial în 2023. Anul acesta are titlu la Toronto, titlu la Berlin sau finală la Cincinnati, ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. Aici a fost imperială, iar în drumul spre finală a pierdut un singur set deși a avut un parcurs foarte greu, eliminându-le pe rând pe Rogers, Kenin, Bouzas Maneiro, Shnaider, Swiatek și Muchova.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este o jucătoare bielorusa de 26 de ani, numărul 2 mondial în acest moment. Ea este de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, dublă câștigătoare de mare șlem și fost lider mondial în 2023. Aryna este extrem de puternică si își domină în primul rand fizic adversarele, serviciile sale atingând viteze văzute în circuitul masculin. Deși a început foarte bine anul, reușind să își păstreze titlul de la Australian Open, apoi a urmat o perioadă agitată, generată de moartea suspectă a iubitului ei, dar și de o accidentare care a făcut-o să rateze Wimbledon si Jocurile Olimpice. În 2024 are titlu la Australian Open, titlu la Cincinnati, finală la Madrid și finală la Roma. Aici a trecut de Hon, Bronzetti, Alexandrova, Mertens, Zheng și Navarro, demonstrând că rămâne cea mai tare jucătoare pe hard la acest moment.

Jessica Pegula joacă cel mai important meci din cariera sa, este susținută frenetic de publicul de la Flushing Meadows, iar eu cred că poate fi cel puțin competitivă. Aici a jucat foarte bine, are 15 victorii în cele 16 partide disputate pe hardul american în acest sezon și a mai bătut-o pe Sabalenka pe hard, anul trecut la Turneul Campioanelor de la Cancun. Sabalenka este cea mai în formă jucătoare din circuit, are avantajul moral după victoria din meciul direct de acum 3 săptămâni, însă poate fi pusă în dificultate de jocul solid de pe baseline al sportivei din SUA. Merg pe minim un set Pegula.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jessica Pegula vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Minim un set Jessica Pegula
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro