Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

UNIBET

Penrith Panthers intalneste pe Gold Coast Titans in ultima runda a sezonului regulat din Rugby League.

Panterele ocupa locul trei inaintea acestui meci, iar cu o victorie aici vor urca pe locul 2, ceea ce inseamna play-off pe teren propriu si un drum mai usor spre finala campionatului.

cota2.ro

Titanii vor incheia acest sezon pe locul 14 din 17, chiar daca vor invinge in acest meci.

Panterele au castigat cinci meciuri consecutive impotriva lui Gold Coast, patru dintre acestea la cel putin 14 puncte diferenta. Penrith este campioana ultimelor trei sezoane si finalista acum 4 ani. Gold Coast a incheiat pe locurile 13-14 in ultimii trei ani.

Titanii isi incheie sezonul cu una dintre cele mai grele deplasari din liga. Oaspetii au fost inconstanti in general, iar la ultimul meci s-au vazut clar si carentele din aparare, cand au primit trei eseuri in primele zece minute ale reprizei a doua de la Newcastle. Venind vorba de aparare, Titanii au a patra cea mai slaba aparare si al patrulea cel mai slab atac din campionat, si au in fata acum cea mai buna aparare dintre toate echipele.

Titanii au fost loviti de accidentari in acest an, iar pentru acest meci mai au inca doi jucatori care au luat drumul infirmieriei: Keano Kini si David Fifita, doua absente majore.

La gazde inca lipseste super vedeta Nathan Cleary, care va reveni insa la primul meci din play-off. Pentru acest meci insa, revine Scott Sorensen, si astfel Panterele au aproape efectivul complet.

Penrith va avea o motivatie in plus la acest meci, deoarece cu o victorie vor mai avea inca un meci acasa, ultimul inainte ca stadionul lor sa se inchida pentru lucrari de modernizare care vor dura ceva mai mult de un an. Va fi deci un meci incarcat de emotie, fiind ultimul al sezonului regulat organizat de Pantere, deoarece meciurile din play-off sunt organizate de federatie.

Cred ca acest meci se va juca intr-o singura directie, dar am mers pe un handicap alternativ pentru a da mai multe sanse pariului.

Am luat si un pariu separat, Penrith sa inscrie peste 6.5 eseuri la cota 2.05. 

Brisbane Lions joaca pe teren propriu cu Carlton Blues intr-un meci eliminatoriu din prima faza a play-off-urilor din Liga de Fotbal Australian.

Aceste doua echipe s-au intalnit si anul trecut in play-off, tot pe acest stadion, Brisbane castigand atunci cu 79-63.

Blues si-a luat revansa in prima etapa a acestui sezon, revenind dupa ce erau condusi cu vreo 30 de puncte diferenta, si castigand dramatic, in ultimele minute de joc, cu 86-85.

De atunci insa, aceste doua echipe au avut trasee total diferite pana cand au ajuns in play-off. Leii si-au revenit si la un moment dat erau candidati sa incheie sezonul in top 4, dar au terminat pe locul 5.

Carlton in schimb, dupa un inceput bun de sezon, cand se parea ca erau asigurati si ei de un loc in top 4, au avut o cadere dramatica si aproape ca nu au mai prins deloc fazele finale ale campionatului, terminand cu multa sansa pe locul 8, ultimul de play-off. Carlton a pierdut in ultima etapa chiar pe teren propriu, si au avut noroc ca alte rezultate au mers in favoarea lor.

In ultimele saptamani insa, Blues au fost loviti si de numeroase accidentari, ceea ce le-a slabit vizibil randamentul. Pentru acest meci insa, revin la echipa nu mai putin de sase jucatori, dar nu se stie daca sunt refacuti complet, daca au conditia fizica necesara si s-a grabit includerea lor in echipa datorita acestui meci eliminatoriu.

Leii au mers bine si au intrat in play-off in forma, cu 11 victorii in ultimele 14 meciuri, noua din ele fiind consecutive. In plus, la Brisbane revin doi jucatori importanti, inclusiv unul dintre cei mai buni fundasi din liga, Brandon Starcevich.

Am mers si aici pe un handicap alternativ.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Penrith Panthers vs Gold Coast Titans
Pronostic:
Penrith Panthers (-11.5)
Cota
1.40
Brisbane Lions vs Carlton Blues
Pronostic:
Brisbane Lions (-11.5)
Cota
1.44
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro