Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Ungaria

FAVBET

România a câștigat cu 3-0 în Kosovo, așa că pauza asta pentru meciurile echipelor naționale nu pare să mai fie atât de rea :) Poate continuăm seria veștilor bune și a biletelor frumoase și la duelul dintre Germania și Ungaria.

Aflate în Divizia A din Liga Națiunilor, Germania și Ungaria se vor lupta pentru calificare în sferturile de finală ale competiției, miză un pic diferită față de naționalele din diviziile inferioare.

cota2.ro

Din Grupa 3 mai fac parte Olanda și Bosnia, cu nemții și fotbaliștii din Țările de Jos din postura de favoriți pentru primele două poziții din grupă.

  • Germania și Ungaria s-au întâlnit și la EURO 2024, atunci unde au făcut parte din aceeași grupă! La turneul final, nemții s-au impus cu 2-0, într-un meci pe care l-au dominat în totalitate;
  • Cele două naționale s-au întâlnit constant din 2021 încoace, pentru că au avut dueluri și la EURO 2021 în grupe, dar și în 2022 în Liga Națiunilor;
  • În afară de victoria de la EURO 2024, Germania n-o mai bătuse în ultimii ani pe Ungaria: 0-1 și 1-1 în Liga Națiunilor și 2-2 în grupele de la EURO 2021.

Chiar dacă n-a arătat suficient de bine la turneul final disputat la ea acasă, Germania rămâne o națională care se descurcă decent spre bine pentru această perioadă de reconstrucție!

Pentru duelul de la Dusseldorf, arbitrat de francezul Turpin (mare atenție în zona de faulturi, Turpin fluieră cum vrea, de multe ori haotic), nemții sunt cotați cu prima șansă, dar cota pentru un simplu 1 solist nu este suficient de convingătoare decât dacă e pusă pe un bilet cu miză mare (între 1,29 și 1,33 - în funcție de casă).

Astfel, suntem nevoiți să impulsionăm succesul Mannschaft-ului într-o manieră convingătoare! Dacă lucrurile nu s-au schimbat radical față de ceea ce am văzut la EURO 2024, atunci meciul acesta se va juca într-o singură direcție, cu Germania fiind vioara întâi.

  • La EURO 2024, Germania a fost eliminată destul de greu de Spania, cea mai bună echipă a turneului și naționala care a și câștigat competiția;
  • Spania a avut nevoie de un gol în minutul 120 pentru a elimina țara gazdă;
  • Ultimul meci pentru Ungaria a fost în ultima etapă a grupelor de EURO - succes cu Scoția, 1-0, insuficient pentru ca maghiarii să prindă un loc printre cele mai bune locuri 3.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Germania vs Ungaria
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro