Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Taylor Fritz

BETANO

Finala masculina US Open 2024 ii aduce față în față pe liderul mondial Jannik Sinner și favoritul gazdelor, Taylor Fritz. Aveți în cele ce urmeaza o scurtă avancronică a meciului dar și pronosticul propus.

Liderul mondial a confirmat așteptările și are șansa de a-si trece în palmares al doilea trofeu de mare șlem din acest an. La doar 23 ani, italianul este deja de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu, împărțind prim planul cu prietenul și rivalul său, Alcaraz. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 14 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Pe hard are o serie incredibilă de 34 victorii în ultimele 36 partide, a adus Italiei Cupa Davis și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei,. Aici a trecut de McDonald, Michelsen, O Connell, Paul, Medvedev si Draper, jucând din ce în ce mai bine, cedând doar 2 seturi în drumul spre finală.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 13 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 7 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, are titlu la Eastbourne, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid, pe zgură, in semifinale cu Rublev. Aici a jucat senzațională deși a avut un program foarte greu, trecând de jucatori de top precum Berrettini, Ruud, Zverev sau Tiafoe.

Meciul de azi seamănă mult cu finala feminină și cred că va avea același deznodământ, meci echilibrat încheiat însă cu victoria favoritului. Deși a început ezitant și părea afectat de scandalul dopajului în care a fost implicat, Sinner a accelerat cu fiecare tur, iar pe hard pare invincibil. Fritz face cel mai bun turneu al carierei, a avut un traseu foarte greu și cred că poate fura un set sau măcar să prelungească meciul. Merg pe Sinner și over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Taylor Fritz
Pronostic:
Victorie Sinner & over 32.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro