Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

UNIBET

Croatia intalneste Polonia intr-un meci din Liga Natiunilor Grupa A la fotbal.

La Euro 2024 Croatia nu a impresionat. A pierdut cu 3-0 meciul cu Spania, a facut 2-2 cu Albania si 1-1 cu Italia, si astfel a fost eliminata inca din faza grupelor.

cota2.ro

Nici Polonia nu a fost mai presus la ultimul Euro, pierzand cu 2-1 in fata Olandei, apoi cu 3-1 in fata Austriei, reusind un egal (1-1) cu Franta.

Gazdele au debutat cu o infrangere in aceasta campanie din Liga Natiunilor, pierzand cu 2-1 in Portugalia, ceea ce inseamna ca va fi o presiune mai mare asupra lor la acest meci.

Oaspetii pareau ca vor castiga usor meciul cu Scotia de la Glasgow, cand la pauza conduceau cu 2-0. Scotienii insa au egalat in minutul 76, iar polonezii au avut un penalty in minutul 97, transformat de Zalewski, si astfel Polonia a obtinut o victorie care poate fi decisiva. Aceasta deplasare la Osijek este grea, dar oaspetii vor veni plini de incredere.

Cateva date statistice relevante:

-       In sase din ultimele sapte meciuri ale Croatiei au fost marcate cel putin trei goluri.

-       In patru din ultimele cinci meciuri ale Croatiei ambele echipe au inscris.

-       In sase din ultimele opt meciuri ale Poloniei au fost marcate cel putin trei goluri.

-       In ultimele sase meciuri ale Poloniei au inscris ambele echipe.

Vannes se infrunta cu Stade Toulousain in prima etapa din campionatul francez de rugby Top14.

Echipa Vannes a promovat in prima liga franceza pentru prima data in istoria lor, si drept rasplata ii vor avea ca oaspeti pe Stade Toulousain, una dintre cele mai puternice echipe din Franta.

Toulouse este campioana en-titre (daca tot vorbim despre campionatul francez) din Top 14 si europeana, si va alinia un XV foarte puternic, o echipa similara cu cea care a castigat Cupa Campionilor in luna mai, in finala cu Leinster (Irlanda) de la Londra (31-22).

In ciuda unui buget de numai 20 milioane de euro, (ca sa comparam, bugetul lui Toulouse este de 49.5 milioane euro) Vannes a transferat cativa jucatori valorosi, precum Vunipola, Rayasi, Saili, Nakosi, Gorrisen, dar restul echipei este la nivel de Pro D2. Daca Toulouse ramane concentrata in acest meci, ar trebui sa se joace intr-o singura directie. Este posibil insa ca Vannes sa vrea cu tot dinadinsul sa faca o impresie buna la prima sa aparitie in elita rugby-ului francez.

Totusi, diferenta dintre cele doua echipe este mare si cred ca Toulouse poate castiga la vreo 15-20 de puncte diferenta. Pentru acest pariu combinat am ales totusi un handicap mai mic.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Croatia vs Polonia
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.27
Vannes vs Stade Toulousain
Pronostic:
Stade Toulousain (-6.5)
Cota
1.50
Cota finala: 1.91
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro