Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.83

BETANO

Romania joaca cu Lituania in a doua runda din cadrul Grupei C a Ligii Natiunilor la fotbal.

Romania a castigat intr-o maniera entuziasmanta meciul cu Kosovo de la Pristina (3-0), aducandu-ne aminte de acel 3-0 cu Ucraina de la Euro. Fiind intr-o grupa cu Cipru, Kosovo si Lituania, Romania si-a facut clare intentiile de a termina pe primul loc, ca sa aiba un traseu mai accesibil spre calificarea la Cupa Mondiala din 2026.

cota2.ro

Nationala Lituaniei nu prea are rezultate de luat in seama. La ultima campanie de calificari, Lituania a invins Bulgaria in deplasare cu 2-0, dar aceea a fost singura lor victorie din acele calificari. In Cupa Baltica, lituanienii au invins Letonia cu 2-0, apoi au pierdut cu Estonia in finala.

Romania constituie un adversar prea puternic pentru ca nationala de la Marea Baltica sa emita pretentii la vreun rezultat la Bucuresti. Pe langa aceasta, Lituania a pierdut pe teren propriu cu Cipru (0-1) acum cateva zile, echipa care la randul ei nu este nici ea vreo forta in fotbalul european.

Romania tinteste locul intai in grupa la finalul campaniei, deci va dori sa obtina o victorie cat mai lejera.

Intr-un pariu separat am luat Romania (-1.5) @1.90. 

Norvegia intalneste Austria pe teren propriu in cadrul Grupei B din Liga Natiunilor la fotbal.

In prima runda a acestei editii, Norvegia a jucat in Kazahstan. Desi au dominat meciul, avand numeroase ocazii de a inscrie (19 suturi si 1.69 xG), scandinavii nu au reusit sa dea nici un gol. Kazahstan aproape ca nu a existat pe teren, si astfel meciul s-a incheiat 0-0.

Nu a fost startul asteptat de norvegieni, si aceste puncte pierdute ar putea fi critice la finalul acestei campanii.

Din fericire pentru ei, si celalalt meci din grupa s-a incheiat la egalitate (Slovenia - Austria 1-1), astfel ca toate cele patru echipe au cate un punct. Norvegia inca are sanse sa promoveze din aceasta grupa, dar trebuie sa evite repetarea greselilor.

Austria este si ea motivata sa revina in Grupa A. La ultima editie a facut parte dintr-o grupa grea, cu Franta, Croatia si Danemarca, reusind sa acumuleze numai patru puncte din sase meciuri si a retrogradat. La Euro 2024 insa, Austria a jucat bine, terminand pe locul intai intr-o grupa din care au facut parte Franta si Olanda. A fost eliminata apoi de catre Turcia cu 2-1, in urma unui meci in care austriecii au avut o multime de ocazii.

Ambele echipe au jucatori talentati si ambele au motivatie mare la aceasta editie. Este greu de crezut ca Norvegia, cu jucatori precum Haaland, Odegaard, Sorloth, sa dea rateuri doua meciuri la rand, mai ales acum ca joaca acasa, deci ma astept sa vedem macar doua goluri in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania vs Lituania
Pronostic:
Romania (-1) handicap asiatic
Cota
1.42
Norvegia vs Austria
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.29
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro