Ponturi Pariuri Tenis Sonay Kartal vs Jaqueline Cristian

BETANO

Turnee mici săptămâna asta, nu e prea generoasă oferta, însă noi continuăm ponturile cu un meci de la WTA Monastir. Vedeți mai jos avancronica meciului Sonay Kartal vs Jaqueline Cristian și pronosticul propus.

Sonay Kartal este o sportivă de 22 ani ce reprezintă Marea Britanie, momentan pe locul 151 WTA. Ea este însă un mare talent și cu siguranță va ajunge rapid în top 100 dacă va fi sănătoasă, având toate calitățile necesare pentru a face performanță. Desi a jucat în general la nivel inferior, anul său este extraordinar, are 5 Turnee ITF câștigate și un bilanț de 37 victorii și doar 7 infrangeri. Turneul către a adus-o în lumina reflectoarelor este Wimbledon, acolo unde a obținut numai puțin de 5 victorii, trecând de jucătoare mult mai bine cotate precum Sorana Cîrstea sau Clara Burel. Kartal este o jucătoare ofensivă, care servește bine si preferă suprafețele rapide.

cota2.ro

Jaqueline Cristian a ajuns la 26 ani, iar momentan ocupa poziția 74 in clasamentul WTA. Ea este deja o sportivă consacrată in circuit, care s-a confruntat însă cu multe probleme medicale, ce i-au stopat ascensiunea. Desi forns nu i recomandă, anul acesta este bun pentru ea, are finală la Cluj-Napoca unde a pierdut greu cu Ana Bogdan, sferturi la Charleston sau tur 3 la Madrid, iar dacă analizez tabloul, aici poate spera chiar la trofeu. Jaqueline este o sportivă de moral care intr-o zi bună poate învinge pe absolut oricine. Anul acesta are victorii Garcia, Navarro, Keys sau Krejcikova, însă rămâne memorabila evoluția ei de la Roma când a câștigat un set la 0 contra nr.3 mondial Coco Gauff.

Se întâlnesc doua sportive cu un stil asemănător și cred că vom avea un meci echilibrat, însă cota pe Jaqueline mi se pare total exagerată. Kartal are un procentaj de victorii cu adevărat de invidiat anul acesta, însă ea a jucat în general cu jucătoare foarte modeste, de nivel ITF, iar acolo ritmul este cu totul altul. De altfel, acesta este și motivul pentru care britanica nu a urcat in clasament, fiind rare aparițiile ei la nivel WTA. Jaqueline este o sportivă solidă, cu multe arme, care atunci când este bine fizic și psihic este foarte greu de învins.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sonay Kartal vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Victorie Jaqueline Cristian
Cota
2.62
Cota finala: 2.62
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro