Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

BETANO

Indonezia intalneste Australia la Jakarta intr-un meci din Preliminariile CM de Fotbal 2026, zona Asia.

Acum cateva zile Australia a pierdut pe teren propriu in fata Bahrainului cu 1-0, ceea ce a constituit o mare surpriza. Golul a venit pe final de meci in urma unui autogol.

cota2.ro

Australienii nu stiu sa desfaca apararile aglomerate. Ei se descurca mai bine in fata echipelor bune, care ies la joc, decat in fata echipelor care se inchid in aparare. In plus, echipele din Asia au obiceiul sa recurga la tot felul de tertipuri, astfel ca la fiecare contact jucatorii se rostogolesc pe gazon si se vaita de durere, chiar daca contactul a fost minor. Echipele mici din Asia stiu ca aceasta abordare da roade in fata jucatorilor australieni, care devin repede frustrati la aceste gesturi teatrale, isi pierd concentrarea si calmul si isi ies din ritm.

Indonezia va veni cu acelasi gen de gesturi teatrale, iar antrenorul australian, Graham Arnold, a spus ca a lucrat cu jucatorii ca sa corecteze neajunsurile din meciul cu Bahrain si sa obtina un rezultat bun la Jakarta.

Este de asteptat ca echipa Australiei sa insiste sa-si creeze ocazii mai multe de gol decat au avut cu Bahrain.

Australia a invins Indonezia cu 4-0 la Cupa Asiei in urma cu sapte luni, dar aceasta echipa a gazdelor difera foarte mult fata de cea de la inceputul anului.

In primul meci jucat de ei in aceasta grupa, au obtinut un egal, 1-1, in deplasare cu Arabia Saudita. Indonezia a devenit o echipa solida in aparare, dar inca mai au de lucru in atac. In meciul cu sauditii, Indonezia putea chiar sa obtina toate cele trei puncte. Noua din cei 11 jucatori ai lor s-au nascut in Europa si au fost naturalizati datorita faptului ca unul din parinti era din Indonezia. Numai trei jucatori din echipa actuala au jucat si la Cupa Asiei din ianuarie 2024. Aceasta echipa a Indoneziei este mai puternica fizic si este capabila sa efectueze presing prelungit.

Australia va avea meci greu, dar daca vrea sa revina in calculele calificarii la Cupa Mondiala, nu trebuie sa piarda acest meci.

A plouat tare la Jakarta, si prin urmare merg doar pe un singur gol in bet builderul meu. 

Anglia si Finlanda se infrunta in al doilea meci din cadrul Grupei B al Ligii Natiunilor.

In primul meci, englezii au invins Irlanda la Dublin cu 2-0, iar Finlanda a jucat cu Grecia si a pierdut cu 3-0.

Anglia are o multime de optiuni in atac, in frunte cu Harry Kane, care va juca cel de-al 100-lea meci la nationala.

Jocul englezilor, primul de cand nationala a fost preluata de catre Carsley, a fost entuziasmant, jucatorii au fost lasati sa se exprime liber. Cu vedete precum Kane, Grealish, Saka si Gordon, Anglia are multe optiuni in atac, si daca acestia vor fi titulari, pe banca sunt alte pericole, precum Eze, Jarrod Bowen, Gibbs-White si Madueke.

Anglia poate inscrie cateva goluri in acest meci, dat fiind calibrul adversarului, si este posibil sa nu primeasca nici un gol. 

Olanda primeste vizita Germaniei in a doua runda din cadrul Grupei A a Ligii Natiunilor.

Ambele echipe au pornit cu dreptul in aceasta campanie, gazdele invingand Bosnia-Hertegovina cu 5-2, iar Germania demoland Ungaria cu 5-0.

Zirkzee a inscris pentru Olanda si spera sa isi gaseasca locul printre titulari, dar ii are drept contra-candidati pe Wout Weghorst, Brian Brobbey si Gakpo. Prin urmare, gazdele au optiuni foarte bune in atac, chiar si fara Memphis Depay, care nu a fost convocat, el cautandu-si un nou club.

Germania nu ii mai are pe Gundogan, Kroos, Neuer si Muller, dar Florian Wirtz, Jamal Musiala si Kai Havertz au impresionat si l-au sustinut foarte bine pe Fullkrug in atac in meciul cu Ungaria.

Ambele nationale au inscris cate cinci goluri in primul meci, si sper ca si in aceasta intalnire sa avem macar doua goluri, mai ales cu ce jucatori au in atac ambele echipe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Indonezia vs Australia
Pronostic:
X2 + peste 0.5 goluri
Cota
1.26
Anglia vs Finlanda
Pronostic:
Anglia castiga + peste 1.5 goluri
Cota
1.36
Olanda vs Germania
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.23
Cota finala: 2.11
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro