Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.36

UNIBET

Otago intalneste pe Wellington in cadrul etapei a 5-a din competitia Bunnings NPC la rugby (Noua Zeelanda).

Wellington are cinci victorii din cinci meciuri pana acum, iar Otago are doua victorii si trei infrangeri.

cota2.ro

Ambele echipe au jucat in weekend si vor juca din nou peste cateva zile in weekendul viitor, deci sunt multi jucatori din ambele echipe care nu vor juca in acest meci.

La Otago vor fi trei debutanti, unul din ei o mare speranta a rugby-ului neo zeelandez, Dylan Pledger, care a jucat la nationala U20.

La Wellington sunt de asemenea trei debutanti, plus doi jucatori care au cate un meci. Si la oaspeti va juca un component al nationalei Noii Zeelande U20, Jeremiah Avei-Collins.

Vor fi noi combinatii in toate compartimentele celor doua echipe, ceea ce probabil va duce la unele nesincronizari care sper sa dea nastere la inscrierea de eseuri.

Stadionul din Dunedin, unde se joaca acest meci, este acoperit, deci conditiile de joc sunt ideale pentru rugby, si nu ramane decat ca jucatorii sa ofere un rugby fara prea multe erori de manevrare a balonului si sa inscrie puncte.

Am ales un total de peste 47.5 puncte din alternative la Unibet. 

La Soputhampton are loc un meci de crichet international T20 (crichet in format scurt) intre Anglia si Australia.

Acesta este primul dintr-o serie de trei meciuri intre aceste doua mari rivale.

Anglia si-a schimbat antrenorul, dar acesta va prelua echipa in octombrie. Pana atunci insa, englezii vor avea un antrenor interimar, Marcus Trescothick.

Din echipa Angliei lipsesc opt jucatori din diverse motive. Capitanul Jos Butler este accidentat, iar vice-capitanul Moeen Ali nu a fost selectionat si dupa cateva zile si-a anuntat retragerea din crichetul international.

Prin urmare, Anglia va arunca in lupta jucatori fara experienta la acest nivel.

In schimb, Australia a venit cu un lot puternic in care se regasesc mai multe vedete, jucatori care au impresionat in ligile puternice ale lumii, precum Big Bash in Australia si Indian Premier League.

Oaspetii de azi vin dupa un 3-0 administrat Scotiei acum cateva zile, deci si-au facut incalzirea si sunt in forma.

Cotele pentru victoria Australiei sunt destul de mici, tinand cont ca joaca cu Anglia si mai mult de atat, in deplasare. In plus, valorile sunt in scadere, ceea ce arata ca piata este de acord ca Australia este favorita.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Otago vs Wellington
Pronostic:
Total peste 47.5 puncte
Cota
1.43
Anglia vs Australia
Pronostic:
Victorie Australia
Cota
1.65
Cota finala: 2.36
Profit: 12.24
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro