Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.66

BETANO

Vin astăzi cu un combo foarte bun de la Monastir pe care eu cred că îl vom bifa ușor. Selecțiile sunt la Betano, iar mai jos aveți o scurta avancronică a meciurilor, însoțite de recomandările mele de pariere.

Elise Mertens este campioana en-titre de aici și cea mai buna sportiva din Belgia a ultimilor ani, o jucătoare de 28 ani momentan pe locul 32 WTA . Ea este una dintre cele mai constante sportive din circuit, fiind de peste 6 ani în top 50, perioada in care a câștigat și 8 titluri WTA. Ea prefera suprafețele rapide, este înaltă și câștigă multe puncte ușoare cu serviciul. Deși nu are un an prea strălucit, rămâne o jucătoare capabilă întotdeauna de surprize. Aici vine după tur 4 la US Open, iar în runda inaugurală a învins-o fără probleme pe Zakharova, cedând doar 2 game-uri. De cealaltă parte, Lys este un mare talent, care nu reușește încă să facă pasul către tenisul cu adevărat important. Ea joacă în general la nivel inferior, ITF și Challenger, problemele fizice jucând un rol esențial în stoparea ascensiunii sale. Aici nu ii dau prea multe șanse în fata unei jucătoare care a câștigat toate meciurile la Monastir, de la înființarea turneului.

cota2.ro

Linia de durată oferita de Betano este prea jos pentru un meci disputat de Sorribes Tormo chiar și pe hard. Iberica așteaptă la nesfârșit greșeala adversarei și trimite înapoi aproape toate mingile, fiind recunoscută pentru jocul ei din spatele terenului. Ea face pauze foarte mari între puncte, fiind deseori avertizata de arbitru pentru Time violation. Sramkova are un stil asemanator si indiferent cât de scurt va fi meciul, cred ca linia va fi depășită ușor. În primele tururi, meciurile lor au depășit ușor linia.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elise Mertens vs Eva Lys
Pronostic:
Mertens-2.5 game-uri
Cota
1.44
Sorribes Tormo vs Rebecca Sramkova
Pronostic:
Durata meci : peste 105.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 2.66
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro