Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

UNIBET

Southland intalneste pe Canterbury in cadrul etapei a 5-a din competitia Bunnings NPC la rugby (Noua Zeelanda).

Southland era, pana nu demult, cea mai slaba echipa din aceasta liga si pierdea toate meciurile, dar recent si-a imbunatatit jocul si a inceput sa obtina cate o victorie.

cota2.ro

Astfel, in acest sezon are deja doua victorii dupa cinci meciuri, si este pe locul 11 din 14 echipe. Dar inainte de a ne entuziasma pentru aceasta echipa, trebuie sa tinem cont de faptul ca victoriile au fost obtinute impotriva unor echipe din a doua jumatate a clasamentului, iar cele trei infrangeri au fost la echipe din partea de sus a clasamentului, si chiar la diferente mari (14, 15, respectiv 24 de puncte).

Canterbury este pe locul sapte cu trei infrangeri si trei victorii, dar meciurile pe care le-a pierdut au fost in fata echipelor clasate pe primele trei locuri.

La ambele echipe revin jucatori All Blacks, Ethan de Groot la Southland si George Bell la Canterbury. La oaspeti insa, mai revin alti cativa jucatori care au fost accidentati, precum Johnny McNicholl, Manasa Mataele si Tahlor Cahill. Pe langa George Bell, Canterbury mai are cativa jucatori All Blacks in XV-le pe care il vor alinia. Astfel, linia de inaintare a oaspetilor este chiar periculoasa, cu Harry Allan, George Bell si Joe Moody.

Chiar daca Southland va opune o buna rezistenta in acest meci, cred ca oaspetii vor reusi sa se impuna.

Penrith Panthers gazduieste pe Sydney Roosters intr-una din optimile de finala din rugby league.

Pentru ca au incheiat sezonul regulat deasupra adversarilor lor in clasament (Panthers pe locul 2, iar Roosters pe locul 3), Panterele joaca acest meci de play-off pe teren propriu si pornesc favorite (cota 1.41 la victorie).

O mare parte din sezonul regulat, gazdele au jucat fara super-vedeta lor si a nationalei Australiei, Nathan Cleary, care a fost accidentat de doua ori. Ultimele meciuri din sezonul regulat au fost grele pentru gazde, deoarece a lipsit Cleary. Cu toate acestea, au reusit sa obtina victoriile necesare ca sa incheie pe unul din primele doua locuri si sa aiba un traseu mai usor spre finala.

Vestea cea mai mare din ultimele zile insa, a fost faptul ca Nathan Cleary este apt de joc.

De la Roosters lipseste mijlocasul la gramada Sam Walker, unul dintre cei mai importanti jucatori ai lor, accidentat la genunchi. Acesta dirijeaza jocul oaspetilor si este cel mai bun din echipa la mingiile sutate. Daca erau cu efectivul complet, Cocosii ar fi putut fi o amenintare foarte mare la adresa Panterelor, dar acum, mai ales ca la gazde s-a refacut cuplul Nathan Cleary si Jarome Luai, va fi foarte greu pentru ei sa ii invinga pe triplii campioni.

In ultimele noua meciuri directe, acasa si in deplasare, Roosters nu au castigat niciodata. Ultima intalnire a avut loc in martie pe terenul lui Roosters, meci castigat de Penrith cu 22-16. Acum ca Panterele sunt cu efectivul complet, cu atat mai greu le va fi sa o faca.

Cleary este capabil sa intoarca un meci de unul singur, asa cum a facut-o in finala campionatului de anul trecut, cand cu 17 de minute inainte de final erau condusi cu 24-8 de catre Brisbane, si mijlocasul lui Penrith a iesit la rampa si a intors meciul: 26-24 pentru Pantere.

Penrith a pierdut doar trei din cele 12 meciuri pe teren propriu in acest sezon, si singura infrangere din luna iunie incoace fiind la numai 2 puncte diferenta in fata liderului Melbourne Storm.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Southland vs Canterbury
Pronostic:
Victorie Canterbury (incl. prelungiri)
Cota
1.33
Penrith Panthers vs Sydney Roosters
Pronostic:
Victorie Penrith Panthers (incl. prelungiri)
Cota
1.41
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro