Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.22

Fortuna

Lions intalneste pe Cheetahs in prima semifinala a competitiei Currie Cup (Africa de Sud) la rugby.

Meciul se joaca intr-o singura mansa la Johannesburg, acasa la Lions, deoarece gazdele au terminat mai sus in clasamentul sezonului regulat (locul 1) decat oaspetii lor (locul 4), si astfel au avantaj in play-off.

cota2.ro

Leii au fost in forma excelenta pana acum, terminand sezonul regulat cu o singura infrangere. Intre cele doua echipe s-a jucat un meci in acest an, la Cheetahs acasa, unde Lions au controlat in permanenta jocul si au castigat la 17 puncte diferenta (38-21). Acum insa vor alinia un XV si mai puternic, deoarece la acest meci li se vor alatura jucatorii care fac parte din lotul pentru United Rugby Championship (URC), competitia europeana inter-cluburi la care participa si cele mai bune echipe din Africa de Sud.

Cheetahs nu face parte din URC, deci nu are luxul de a ridica nivelul echipei cu jucatori din acea competitie.

In ultima etapa a sezonului regulat, Gheparzii au obtinut o victorie clara in deplasare la Pumas (41-14), reusind astfel sa prinda locul 4, ultimul care duce in play-off-uri.

Leii au jucat de doua ori cu Pumele in acest sezon si le-au surclasat de fiecare data (la 54 si respectiv 43 de puncte), deci la diferente mai mari decat cea la care a fost obtinuta victoria Gheparzilor.

Cred ca Cheetahs nu vor reusi sa tina pasul cu Lions. Telul lor in aceasta competitie a fost sa ajunga in play-off, ceea ce au realizat. Leii sunt într-adevăr cea mai buna echipa din Currie Cup si cred ca vor castiga cupa.

Cand au aparut cotele pe piata, handicapul pentru victoria Leilor a fost la (-10.5), dar dupa cateva ore a disparut si acum acest handicap este la (-14.5) si (-15.5).

Pentru acest pariu am ales handicapul alternativ de (-10.5).

Southampton primeste vizita lui Manchester United in primul meci al etapei a 4-a din Premier League.

Sfintii au avut un inceput slab de sezon, cu trei infrangeri dupa trei meciuri. Desi au avut majoritatea posesiei de fiecare data, au inscris o singura data. Acum joaca cu United, care apare ca un adversar la indemana, deoarece nici ei nu au convins in acest inceput de sezon, mai ales dupa infrangerea cu 3-0 in fata lui Liverpool.

La Southampton au venit Ben Brereton Diaz si Cameron Archer, acesta din urma marcand de doua ori in Cupa Ligii (5-3 cu Cardiff). Din nefericire, Brereton Diaz inca nu a inscris.

La Man United este posibil sa apara o schimbare semnificativa, dupa ce Casemiro nu a avut un inceput bun de sezon, in meciul cu Liverpool jucand atat de slab, incat a fost schimbat.

In locul lui este posibil sa apara Manuel Uguarte, care a fost adus in vara pentru a intari mijlocul.

Tanarul de 20 de ani Alejandro Garnacho, al carui voleu acrobatic impotriva lui Everton din sezonul trecut a fost ales golul sezonului din Premier League, a fost cel mai periculos jucator al lui United de pana acum, generand 1.45 xG in putin mai mult de 120 de minute.

Dupa felul cum joaca aceste doua echipe, este de asteptat sa avem cateva goluri in acest meci. 

Aston Villa joaca cu Everton in cadrul etapei a 4-a din Premier League.

Gazdele formeaza o echipa careia ii place sa detina posesia si sa construiasca fazele cu rabdare. Chiar si fara Douglas Luiz, Villa s-a dovedit a fi eficienta la acest capitol, cuplul Onana si Tielemans functionand foarte bine pana acum. Odata ajunsi in fata apararii adverse, Villa are un atacant foarte bun, Ollie Watkins, care poate crea panica in careul advers.

Everton sta bine la fazele fixe si la recuperarea baloanelor ca sa porneasca pe contraatac.

Acest meci are potentialul de a avea multe faze de poarta, mai ales daca se inscrie devreme. Everton preseaza agresiv ca sa recupereze balonul, iar Aston Villa poate juca avansat, incercand sa desfaca apararea lui Everton pe aripi, ca sa creeze spatiu in centru. Fiecare echipa deci, poate sa-si creeze avantaje cand are posesia mingiei, si sper sa vedem macar doua goluri in acest meci.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lions vs Cheetahs
Pronostic:
Lions (-10.5)
Cota
1.53
Southampton vs Manchester United
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.20
Aston Villa vs Everton
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.21
Cota finala: 2.22
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro