Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Tottenham primeste vizita lui Arsenal in cadrul etapei a 4-a din Premier League.

In ciuda rezultatelor deloc multumitoare in fata lui Leicester si Newcastle, avand o singura victorie contra lui Everton, cred ca echipa condusa de australianul Ange Postecoglou a avut ghinion sa nu obtina mai mult din acele meciuri.

cota2.ro

Acum vor juca cu Arsenal, si gazdele au o mare ocazie de a obtine un rezultat bun, deoarece Tunarii au doua mari absente: Declan Rice, suspendat, si Martin Odegaard, accidentat.

De cand antreneaza in Marea Britanie, Postecoglou a aratat ca este devotat filozofiei sale de fotbal bazat pe atac, si chiar cand adversari sunt cele mai bune echipe din Anglia, nu se sfieste sa iasa la atac.

Cand Tottenham joaca cu echipele de top, rareori incheie meciul fara gol primit. Ambele echipe sunt puternice in atac, si desi nu-l mai au pe Harry Kane, la Spurs inca joaca unul dintre cei mai buni atacanti din liga, Son Heung-min.

In meciurile cu Leicester si Newcastle, Tottenham a avut 35 de suturi, dar au inscris numai doua goluri, ceea ce evident, este sub asteptari.

Oricum, tendinta la aceste derby-uri in ultimii ani a fost ca meciurile au avut goluri multe, cinci din ultimele sase intalniri incheindu-se cu cel putin trei goluri. 

Wolverhampton intalneste pe Newcastle United intr-un alt meci din etapa a 4-a din Premier League.

Echipa gazda a avut un inceput ezitant de sezon, avand doua infrangeri si un singur egal pana acum.

Newcastle in schimb, a avut un inceput foarte bun de campanie, cu doua victorii si un egal. In aceste meciuri, Cotofenele au primit numai doua goluri, dar au avut si mult noroc, ocaziile la poarta lor fiind numeroase (5.2 xG).

In 10 din cele 12 intalniri directe, de cand Wolves a promovat in Premier League in 2018, s-au inregistrat goluri in ambele porti, inclusiv in toate cele sase partide disputate pe acest stadion.

In cele patru meciuri jucate in acest sezon, Newcastle a pastrat poarta intacta doar in primul meci. Wolves la randul lor, au primit gol in toate cele trei partide din Premier League.

Nici Newcastle si nici Wolves nu au aparari ermetice, gazdele incasand deja nu mai putin de noua goluri in trei meciuri. Chiar daca oaspetii au o echipa mai puternica decat gazdele lor, cu atacanti foarte buni, precum Alexander Isak, Anthony Gordon si Harvey Barnes, ma astept ca Wolves sa nu renunte la lupta si sa modifice si ei tabela de marcaj.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham Hotspur vs Arsenal
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.62
Wolverhampton vs Newcastle United
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.21
Cota finala: 1.96
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro