Ponturi Pariuri Tenis Magdalena Frech vs Olivia Gadecki

BETANO

În această noapte se încheie turneul de la Guadalajara, un turneu plin de surprize, iar eu am analizat finala total surprinzătoare dintre Magdalena Frech și Olivia Gadecki. Vedeți mai jos opțiunea mea de pariere.

Magdalena Frech confirma sezonul foarte bun și ajunge în a doua finală din 2024, de data aceasta pe hard. În vârstă de 26 ani, ea își va depăși cea mai bună clasare din carieră și va întra în premieră printre cele mai bune 40 jucătoare ale lumii. Desi este de mulți ani în circuit, abia anul trecut a reusit să facă pasul către tenisul cu adevărat important, iar traiectoria sa ascendentă continuă. Frech este o sportivă puternică, cu un stil ofensiv, care preferă hardul, însă este decentă pe toate suprafețele. Anul acesta are o finală la Praga, pe zgură, si victorii cu Alexandrova, Bouzkova sau Putintseva. In drumul spre finală a trecut de Bektas, Krueger, Stakusic si Garcia.

cota2.ro

Olivia Gadecki este o jucătoare de 22 ani din Australia, momentan pe locul 152 WTA. Ea face aici de departe cel mai bun turneu din carieră, reușind să acceadă în finala unui turneu de asemenea anvergură, deși a pornit încă din calificări și a disputat numai puțin de 6 partide. Grație acestui rezultat, Gadecki va întra pentru prima data in carieră în top 100, lucru mare pentru ea având în vedere că joacă în general la nivel inferior, ITF. Sportivă masivă, care se bazează mult pe serviciu, Olivia a jucat din ce în ce mai bine aici și a pierdut un singur set, deși a avut adversare de top precum Stephens, Collins sau chiar Osorio Serrano.

Este meciul carierei pentru ambele sportive și mă aștept la un meci lung cu multe răsturnări de situație, asa cum o arată și cotele. Cred totuși că Frech este mai obișnuită cu meciurile tari și nu va rata șansa de a-si trece în cont primul turneu cu adevărat important din carieră. Am văzut-o pe poloneză ieri cu Garcia și mi s-a părut extrem de puternică psihic, revenind de fiecare dată in momentele cheie. Gadecki este o sportivă care cu siguranță va crește în viitor, însă presiunea acestei finale cred ca o va resimți mai mult decât adversara. Merg pe Frech și un over mic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Magdalena Frech vs Olivia Gadecki
Pronostic:
Victorie Frech & over 16.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro