Ponturi Pariuri Tenis Yulia Putintseva vs Amanda Anisimova

UNIBET

Încercăm să bifăm al 3-lea win consecutiv, cu un meci din primul tur de la Seoul, turneu desfășurat pe hard. Aveți mai jos avancronica meciului Putintseva vs Anisinova, însoțită de pronostic.

Yulia Putintseva este o sportivă de 29 ani din Kazakhstan, aflată pe locul 29 WTA. Ea este de mulți ani în circuit, fiind de 9 ani in top 100, însă abia in acest an a reusit să iasă cu adevărat în evidentă, având evoluții din ce in ce mai bune. Fiind scundă, Yulia se bazează mult pe retur, fiind extrem de combativă, cu o deplasare excelentă in teren, genul de sportivă care returnează aproape toate loviturile până te împinge să greșești. Anul acesta este foarte bun, a câștigat primul titlu după 3 ani, pe iarba de la Birmingham, dovedind că poate fi combativă pe absolut toate suprafețele are victorii cu cele mai bune sportive din lume, trecând de Swiatek sau Gauff. Aici vine după un scandal, atunci când frustrarea după evoluția ștearsă de la US Open a impins-o să intre in conflict cu un copil de mingi.

cota2.ro

Amanda Anisimova a ajuns la 23 ani și se află momentan pe locul 46 WTA. Ea este una dintre cele mai mari speranțe ale tenisului din SUA din ultimul deceniu si a apărut în circuit încă de la 17 ani când cucerea primul titlu WTA la Bogota și se lupta de la egal la egal cu cele mai mari nume din circuit. Din păcate pentru ea, problemele fizice, dar și cele de ordin mental, i-au stopat ascensiunea fulminantă pe care toată lumea o aștepta, Anisimova lipsind chiar o perioadă bună din competiție. Anul acesta are optimi la Australian Open, finală la Toronto sau sferturi la Washington și victorii cu Sabalenka și Navarro.

În opinia mea acesta este de departe cel mai tare meci din primul tur de la Seoul, doua sportive care pot cu ușurință să ajungă în fazele finale ale competiției.  Putintseva a progresat mult pe rapide în acest sezon și nu există o dovadă mai clara decât victorii pe iarbă și hard cu două dintre primele 3 sportive ale lumii. De cealaltă parte, Anisimova este crescuta pe hard, este extrem de talentată, iar sezonul acesta seamănă din ce în ce mai mult cu tânăra care uimea circuitul. Mă aștept la un meci echilibrat și pariul potrivit este over.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Yulia Putintseva vs Amanda Anisimova
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro