Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

BETANO

Al Ain (EAU) intalneste pe Al Sadd (Qatar) in prima runda din cadrul Ligii Campionilor Asiei.

Al Ain este detinatoarea trofeului. In finala de acum cateva luni, echipa emirateza a pierdut in deplasare la Yokohama Marinos cu 2-1, iar acasa i-a demolat pe japonezi cu un uluitor 5-1.

cota2.ro

In noua editie a campionatului EAU, Al Ain i-a batut pe Khor Fakkan cu 5-1, apoi au terminat surprinzator la egalitate, 3-3, cu Al Bataeh.

Sezonul precedent de Liga Campionilor a fost unul dezamagitor pentru Al Sadd. Campioana Qatarului a terminat pe locul doi in grupa cu numai 8 puncte, insuficient sa se califice mai departe printre echipele clasate cel mai bine pe locul doi.

In actuala editie a Qatar Stars League, Al Sadd a avut un debut slab, acumuland doar 6 puncte dupa patru etape, pierzand cu 1-2 in fata modestei Al Shamal, si cu 1-3 pe teren propriu cu Umm Salal.

Al Ain a castigat ultimele patru meciuri consecutive pe teren propriu in Liga Campionilor, este antrenata de argentinianul Hernan Crespo si are in lot jucatori precum internationalul sud coreean Park Yong-Woo, sau internationalul marocan Soufiane Rahimi.

Este evident ca Al Sadd nu prea este in forma, pe cand Al Ain este o echipa puternica pe teren propriu. 

Al Ahli (Arabia Saudita) primeste vizita echipei Persepolis din Iran intr-un alt meci din prima runda a Ligii Campionilor Asiei.

Al Ahli este una din echipele saudite care a investit multi bani in ultimii ani. Anul trecut a terminat pe locul trei in campionat, ceea ce a insemnat calificarea in Liga Campionilor. Cu toate acestea, echipa s-a aflat departe in urma primelor doua locuri, la 17 puncte de locul 2 si 31 de puncte fata de primul loc. Nu numai atat, dar nici atacul nu s-a putut compara cu al lui Al Nassr (100 de goluri marcate) sau Al Hilal (101 goluri inscrise), Al Ahli avand numai 67 de goluri in contul lor.

Astfel, ca sa imbunatateasca si acest aspect al jocului lor, in timpul pauzei competitionale gazdele de azi au investit in continuare in echipa, aducandu-l pe Ivan Toney de la Brentford, pentru 42 de milioane de euro. Acesta a debutat deja in campionat impotriva echipei lui Ronaldo, Al Nassr, meci incheiat cu scorul de 1-1.

Persepolis este o echipa care domina campionatul in Iran. In ultimii opt ani a castigat sapte titluri. In acest sezon insa nu a avut un start prea bun, avand doar o victorie dupa trei meciuri, ceea ce este destul de slab dupa standardele lor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al Ain vs Al Sadd
Pronostic:
1X + Peste 1.5 goluri
Cota
1.67
Al Ahli vs Persepolis
Pronostic:
1X
Cota
1.12
Cota finala: 1.87
Profit: 7.83
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro