Ponturi Pariuri Fotbal Young Boys Berna vs Aston Villa

Fortuna

Young Boys Berna primeste vizita celor de la Aston Villa intr-un meci din prima etapa a Ligii Campionilor.

Villa s-a calificat in Liga Campionilor ca urmare a faptului ca s-a clasat pe locul 4 in Premier League. In primele etape ale noului sezon din Premier League, Villa a castigat trei meciuri din patru, singura infrangere fiind in fata lui Arsenal. Oaspetii nu au reusit inca sa incheie vreun meci fara sa primeasca gol, dar Watkins a inscris primele sale goluri in ultima etapa de campionat, in victoria obtinuta cu 3-2 in fata lui Everton.

cota2.ro

Meciurile lui Villa din acest sezon au fost pline de faze de poarta, in multe din partide inscriind ambele echipe si avand cel putin trei goluri marcate.

Oaspetii au si alte optiuni de a inscrie, in afara de Watkins. Columbianul Duran a inscris de trei ori, fiind pe locul doi in clasamentul golgeterilor din Premier League. Mai mult decat atat, el a inscris toate cele trei goluri din postura de rezerva.

Si mijlocul lui Villa merge foarte bine. Noul venit Onana continua forma buna care l-a facut remarcat anul trecut la Everton, si face pereche foarte buna cu Tielemans.

Campioana Elvetiei a eliminat pe Galatasaray cu 4-2 in runda de calificari, ceea ce a constituit o mare realizare. Forma lor din campionat insa nu este prea buna, incasand 14 goluri in sase meciuri de campionat.

Young Boys sunt pe ultimul loc in Super Liga Elvetiana, avand doar trei egaluri si nici o victorie. Gazdele au marcat doar sapte goluri, doua din ele fiind de fapt autogoluri.

Oaspetii nu au castigat niciodata in Elvetia pana acum., si chiar si in Europa nu au avut mare succes, castigand numai doua din ultimele lor 11 meciuri pe teren strain. Totusi, Villa a inceput foarte bine acest sezon, avand doua victorii succesive cu 2-1 in deplasare, la West Ham si la Leicester, ceea ce le da sperante ca poate vor sparge gheata pe taram elvetian.

Ca o curiozitate, in 12 meciuri impotriva echipelor engleze, Young Boys nu a reusit niciodata sa isi pastreze poarta intacta.

Villa ar trebui sa aiba un debut victorios in aceasta editie a Ligii Campionilor, echipa lui Emery fiind totusi mai puternica decat adversara lor de azi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Young Boys Berna vs Aston Villa
Pronostic:
Bet builder: Victorie Aston Villa + peste 1.5 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro