Ponturi Pariuri Tenis Juncheng Shang vs Kei Nishikori

UNIBET

Hai sa continuăm seria câștigătoare cu un pronostic de la Chengdu, acolo unde avem meciul dintre asiaticii Shang și Nishikori. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Juncheng Shang este un jucător din China de doar 19 ani. Momentan el este pe locul 67 ATP, însă cu siguranță vom auzi de el în viitorul apropiat, fiind un real talent. Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. Anul trecut l-a bătut de 2 ori pe Ben Shelton, a trecut de Maroszan ori Goffin și a ajuns in fazele superioare la majoritatea turneelor Challenger la care a participat. În 2024 a jucat deja două semifinale la nivel ATP, la Hong Kong și Atlanta, trecând de jucători buni precum Tiafoe, Ruusuvori, Etcheverry sau Van de Zandschulp. Deși nu este foarte înalt, preferă suprafețele rapide, având un serviciu cu mult efect, greu de returnat. Vine dupa un US Open bun în care i-a bătut pe Bublik și Baena, fiind învins greu de Ruud.

cota2.ro

Kei Nishikori a ajuns la 34 ani și se află momentan pe locul 201 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucători asiatici care au jucat vreodată, fost număr 4 ATP intr-o generație cu Federer, Nadal, Djokovic și Murray în formă maximă și câștigător a numai puțin de 11 titluri ATP. Kei are o traiectorie ciudată și desi nimeni nu se mai aștepta, a revenit în 2023 după mai mult de 2 ani de pauză. De atunci joacă în general la nivel Challenger, cu rezultate mulțumitoare, iar atunci când este invitat participa și la turnee mai tari. Are anul acesta victorii cu Tsitsipas sau Borges, însă și multe înfrângeri la jucători slabi.

Îmi place mult Shang, iar dacă va reuși să crească din punct de vedere fizic, îl vad chiar cu șanse la top 10. Aici va juca în fata propriilor suporteri și sunt convins că va face totul pentru a nu dezamăgi, mai ales că știm patriotismul chinezilor. Nishikori este o legendă pentru tenisul asiatic, însă el a jucat puțin în ultimii ani și nu cred că poate rezista ritmului impus de mai tânărul său adversar. Voi merge pe un Shang, cu un handicap mic.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Juncheng Shang vs Kei Nishikori
Pronostic:
Shang -2.5 game-uri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 7.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro