Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.30

BETANO

Orlando Pirates intalneste pe Chippa United in prima etapa din Premier League Africa de Sud la fotbal.

Piratii au incheiat sezonul precedent pe locul doi, dar la mare distanta de Mamelodi Sundowns (23 de puncte). Ultimul lor titlu a fost castigat in 2012.

cota2.ro

Au avut succes insa in cupa, si in octombrie vor juca finala cu Stellenbosch.

In sferturile Cupei MTN8 i-au eliminat pe Supersport cu 3-1, apoi in semifinale au facut un egal, 1-1, in deplasare la Cape Town City, iar in returul de acasa au castigat cu 2-0.

Orlando Pirates au jucat si in calificarile din Liga Campionilor zona Africa, si in weekend au avut meci in Botswana, unde au castigat cu 2-0 in fata celor de la Jwaneng Galaxy.

Chippa au incheiat pe locul 12 sezonul trecut si au un palmares foarte slab in fata Piratilor, pierzand 16 din ultimele 20 de intalniri directe.

Orlando pare a fi pregatita sa atace din nou titlul, dar pregatirea fizica si calitatea jucatorilor din lot vor fi puse la incercare daca vor merge departe in Liga Campionilor si competitiile interne.

Nu au avut ei multe zile de odihna dupa deplasarea din Botswana, dar este abia inceputul de sezon si nu ar trebui sa existe probleme in ceea ce priveste pregatirea fizica.

Merg pe Orlando sa debuteze in noul sezon de Premier League cu o victorie.

Intr-un pariu separat am jucat si Orlando sa castige fara sa primeasca gol.

Ajax Amsterdam primeste vizita lui Fortuna Sittard intr-un meci restant din cadrul etapei a treia din Eredivisie.

Ajax nu a mai jucat de multa vreme in campionat, datorita faptului ca a avut meciuri in Europa League. In aceasta competitie, Lancierii au jucat sase meciuri si au pierdut unul singur, si ca urmare au ajuns in grupe. Primul lor meci va fi peste o saptamana cu Besiktas.

In campionat, echipa condusa de Francesco Farioli are pana acum o victorie cu 1-0 in fata lui Heerenveen si o infrangere cu 2-1 la Breda.

Avand doar trei puncte din doua meciuri, Ajax ocupa locul 15 in clasament, dar e la numai trei puncte de locul 7, si are si trei meciuri restanta.

Fortuna Sittard a inceput noul sezon cu doua victorii, dar au fost adusi repede cu picioarele pe pamant, pierzand doua meciuri la rand: un 0-3 acasa cu Nijmegen si un 0-1 in deplasare la Breda.

Oaspetii de azi au sase puncte in clasament si ocupa locul opt.

In ultimele 11 intalniri directe, Ajax a castigat de noua ori, iar doua meciuri s-au incheiat la egalitate. 

Unul din meciurile primei runde din Liga Campionilor va avea loc la Glasgow, unde Celtic va primi replica lui Slovan Bratislava.

Campioana Scotiei este in forma de zile mari. In campionat are maximum de puncte dupa cinci meciuri, si nu numai atat, dar nu au primit nici un gol si au marcat 14.

De anul trecut incoace, Celtic are 11 victorii la rand in Scottish Premiership.

Slovan Bratislava a dominat fotbalul slovac in ultimii ani, castigand sase titluri consecutive. In calificarile acestei editii din Liga Campionilor, Slovan le-a eliminat pe Struga Celje, APOEL si Midtjylland. In campionat, Slovan conduce dupa sase etape, avand un punct avans fata de Zilina.

Celtic va avea adversari puternici in Liga, si deci acest meci le ofera ocazia sa obtina puncte in clasament. Gazdele vor avea moralul ridicat dupa inceputul atat de bun de sezon, in care a invins-o si pe marea lor rivala, Rangers, cu un 3-0 impresionant.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Orlando Pirates vs Chippa United
Pronostic:
Victorie Orlando Pirates
Cota
1.36
Ajax Amsterdam vs Fortuna Sittard
Pronostic:
Victorie Ajax Amsterdam
Cota
1.34
Celtic Glasgow vs Slovan Bratislava
Pronostic:
Victorie Celtic Glasgow
Cota
1.26
Cota finala: 2.30
Profit: 6.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro