Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.60

BETANO

Sydney FC intalneste pe Eastern AA din Hong Kong in prima runda a Ligii Campionilor 2, Zona Asia.

Liga Campionilor 2 a inlocuit Cupa Asiei, dar se desfasoara dupa acelasi format ca inainte, adica grupe si apoi play-off-uri.

cota2.ro

Sydney a ajuns pana in semifinale in editia trecuta a campionatului, dar participa la aceasta competitie pentru ca a castigat Cupa Australiei anul trecut. In aceasta editie a Cupei insa, Sydney a fost eliminata rusinos de catre Oakleigh Cannons cu 3-1. Sydney FC nu a luat meciul in serios, nu a aliniat cea mai buna echipa, jucatorii nu erau pregatiti fizic, se vedea pe teren ca erau mereu in urma celor de la Oakleigh, jucatorii echipei din campionatul statului Victoria fiind mai mereu primii la minge. Tin sa precizez ca la nivelul de stat (NPL), care este imediat sub A-League, jucatorii nu sunt profesionisti, ei fiind platiti numai atunci cand joaca.

Acum echipa se va concentra in intregime asupra Ligii Campionilor 2. Sydney FC si-a intarit lotul cu mai multi jucatori, printre care Leo Sena, care a jucat in Serie A atat in Italia, cat si in Brazilia, si fostul atacant al lui Celtic, Patryk Klimala. Cel mai mare transfer al lor insa, este cel al lui Douglas Costa, care a jucat la Bayern Munchen si Juventus.

Eastern SC a incheiat sezonul trecut pe locul trei in Premier League din Hong Kong si a castigat FA Cup.

In lotul lor sunt jucatori buni la nivelul fotbalului din Hong Kong, inclusiv portarul Yapp Hung Fai, jucator care are cel mai mare numar de selectii la nationala Hong Kong.

In lotul echipei sunt si cativa jucatori spanioli, printre care Noah Baffoe, care a inscris 30 de goluri in sezonul trecut.

Acum ca aliniaza o echipa mult mai buna decat in meciul cu Oakleigh, Sydney ar trebui sa presteze un fotbal diferit fata de ce a aratat luna trecuta in Cupa Australiei.

Antrenorul Ufuk Talay este increzator in trioul din atacul gazdelor. Pe langa Douglas Costa, atacul lui Sydney FC include si pe englezul Joe Lolley si pe polonezul Patryk Klimala. 

Feyenoord si Bayer Leverkusen se infrunta intr-un meci din prima runda din Liga Campionilor, ambele echipe pornind bine in campionatele respective.

Feyenoord inca nu a pierdut in Eredivisie, pe cand Bayer Leverkusen a castigat doua din primele trei meciuri din Bundesliga.

Golgeterul lui Feyenoord din sezonul trecut, Santiago Gimenez, a inscris deja de doua ori in patru meciuri jucate.

Atacantul lui Leverkusen, Florian Wirtz, a inscris si el trei goluri in Bundesliga pana acum.

Desi a ramas fara Arne Slot in acest sezon, Feyenoord inca joaca ofensiv. Echipa olandeza a deschis scorul in toate meciurile de pana acum, are o medie de 2.25 goluri per meci, iar apararea primeste in medie 1.25 goluri, ceea ce arata ca sunt foarte buni in atac, dar au carente in aparare. Mentionez ca echipa olandeza a pierdut doi dintre cei mai buni jucatori defensivi, ceea ce in fata lui Leverkusen este destul de periculos: Mats Wieffer, plecat la Brighton, si Lutsharel Geertruida, plecat la RB Leipzig.

Bayer a reusit sa-si pastreze jucatorii cheie, in special Florian Wirtz, Jeremie Frimpong, Jonathan Tah si Edmond Tapsoba. Este de notat faptul ca si echipa germana are obiceiul de a deschide scorul in majoritatea meciurilor lor.

Ambele echipe practica un fotbal rapid si sper ca acest aspect sa se concretizeze si in acest meci prin cateva goluri. 

Monaco primeste vizita lui Barcelona in cadrul primei runde din Liga Campionilor.

Echipa catalana a inceput foarte bine noul sezon din La Liga, castigand toate cele cinci meciuri jucate si inscriind 17 goluri. Cel putin ultimele doua meciuri au fost printre cele mai bune ale Barcelonei din ultimii ani (7-0 cu Valladolid si 4-1 in deplasare la Girona).

Pe langa impactul avut de noul antrenor, Hansi Flick, mai este de remarcat si ascensiunea tanarului Lamine Yamal, care a devenit rapid un jucator de mare impact.

Barcelona este acum o echipa agresiva, joaca mai direct si nu se mai bazeaza pe pase scurte, ci pe pase care sa desfaca apararile adverse.

Monaco a cheltuit 75 milioane de euro pe transferuri, aducand jucatori tineri, precum Lamine Camara, Christian Mawissa si George Ilenikhena. 

Deocamdata semnele arata ca au facut transferuri bune. Dupa patru etape, Monaco are 10 puncte, si in ultima etapa a invins in deplasare la Auxerre cu 3-0.

Monaco ar trebui sa aiba efectivul complet pentru acest meci, exceptie facand Edan Diop, accidentat.

Dupa forma curenta, ar trebui sa vedem goluri inscrise de Barcelona, dar si echipa catalana a primit gol in patru din cele cinci meciuri din La Liga, si acest meci impotriva unei echipe tinere si talentate cum este Monaco, s-ar putea sa fie cel mai greu de pana acum.

Dupa felul cum joaca aceste doua echipe, ar trebui sa vedem cateva goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sydney FC vs Eastern AA
Pronostic:
Victorie Sydney
Cota
1.18
Feyenoord vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Monaco vs Barcelona
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.60
Profit: 8.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro