Ponturi Pariuri Fotbal Feyenoord vs Bayer Leverkusen

BETFAIR EXCHANGE

FEYENOORD - BAYER LEVERKUSEN

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”De Kuip Stadium”, Feyenoord primeste vizita celor de la Bayer Leverkusen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din UEFA Champions League.

  • Partida va fi condusa de italianul Davide Massa, central care, in sezonul precedent de UEFA Champions League, a arbitrat numai putin de 5 partide, in care a acordat 25 de cartonase galbene, un cartonas rosu si a dictat aproximativ 140 de faulturi. Cifrele le-a mentinut si in Serie A, acolo unde in cele 16 meciuri conduse a acordat 83 de cartonase galbene, un cartonas rosu si a dictat numai putin de 424 de faulturi, mai precis o medie de 26.5 faulturi per meci.

FEYENOORD: Stiri, statistici, analiza si informatii

Incoronati pentru a 16-a oara campioni in Eredivisie, in 2023, cei de la Feyenoord s-au multumit cu pozitia secunda la ultima editia, asta deoarece rivala PSV a aratat impecabil, castigand titlul de o maniera categorica.

cota2.ro

Ca o mica revansa dupa rezultatul din campionat, ”De Trots van Zuid” au reusit sa se impuna in SuperCupa Olandei (Johan Cruiff Shield) contra formatiei lui Peter Bosz, in urma unui joc decis la loviturile de departajare, asta dupa ce la finalul timpului regulamentar tabela arata un incredibil 4-4.

Echipa din Rotterdam a fost prezenta si in editia precedenta a Ligii Campionilor, acolo unde a reusit sa incheie pe pozitia a treia intr-o grupa cu Atletico Madrid, Lazio Roma si Celtic, obtinand numai putin de 6 puncte in cele 6 dispute.

Feyenoord a fost finalista la prima editie a UEFA Conference League, acolo unde a cedat in ultimul act contra celor de la AS Roma, scor 0-1. Olandezii facusera o editie excelenta, inclusiv in fazele eliminatorii, acolo unde aveau sa elimine, pe rand, echipe precum Partizan Belgrad (8-3 la general), Slavia Praga (6-4 la general) si Marseille (3-2 la general).

Cu Nieuwkoop si Stengs absenti, respectiv Bueno si Hartman incerti, tehnicianul Priske Brian va miza diseara pe o formula ofensiva, un 4-3-3 care il are in prim-plan pe atacantul mexican Santiago Tomas Gimenez, golgeterul celor de la Feyenoord, cu 23 de goluri si 6 pase decisive reusite in cele 30 de meciuri jucate in ultimul sezon de Eredivisie.

BAYER LEVERKUSEN: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana Germaniei isi incepe aventura in UEFA Champions League, competitie in care s-au calificat doar de doua ori in ultimele 5 sezoane, de fiecare data termind grupa pe pozitia a treia.

Dupa triumful din Bundesliga, respectiv cel din Cupa Germaniei, Bayer Leverkusen a incheiat sezonul precedent cu un esec usturator impotriva Atalantei, scor 0-3, in finala UEFA Europa League. Toate reusitele italienilor au fost semnate de nigerianul Ademola Lookman, jucator curtat intens in aceasta vara de campioana Frantei, PSG.

”Aspirinele” au inceput noua editie cu un succes in SuperCupa Germaniei contra celor de la Stuttgart, meci decis la ”loteria” penalty-urilor, asta dupa ce Schick reusea sa egaleze la doi in minutul 88, in urma unei partide in care formatia lui Alonso a jucat in inferioritate numerica din minutul 37. 

In primele trei etape din noul sezon, ”farmacistii” s-au impus in confruntarile cu Borussia Monchengladbach (3-2), respectiv Hoffenheim (4-1), insa s-au incurcat cu RB Leipzig, echipa in fata careia au pierdut cu 2-3, desi au avut, pentru o scurta perioada, avantaj de doua goluri pe tabela.

Xabi Alonso nu are jucatori indisponibili pentru duelul de diseara, asa ca poate alinia cel mai bun 11 pentru a debuta cu dreptul in competitie. Boniface si Wirtz sunt cei mai periculosi jucatori pentru poarta lui Wellenreuther, cei doi reusind sa puncteze, impreuna, de 5 ori in primele 3 runde din Bundesliga.

Istoricul meciurilor directe dintre Feyenoord si Bayer Leverkusen

Singurele intalniri dintre cele doua formatii au avut loc in sezonul 1987-1988 al Cupei UEFA, mai exact in faza optimilor de finala, acolo unde germanii au reusit sa mearga mai departe dupa un succes cu 3-2 la general. In acel sezon, Bayer Leverkusen reusea sa ajunga in ultimul act, pe care ulterior avea sa-l si castige dupa o ”dubla” dramatica cu Espanyol, decisa la loviturile de departajare.

Echipe probabile: Feyenoord - Bayer Leverkusen

Feyenoord (4-3-3): Wellenreuther - Smal, Hancko, Beelen, Lotomba - Timber, Milambom, Nadje - Paixao, Gimenez, Osman

Bayer Leverkusen (3-4-2-1): Hradecky - Tapsoba, Hincapie, Tah - Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo - Terrier, Wirtz - Boniface

Concluzie & Pronostic

Pentru acest meci am ales sa mizez pe un VALUE-BET foarte bun, din toate punctele de vedere. Ambele echipe sunt setate pe ofensiva si ma astept la un duel spectaculos, cu foarte multe schimbari ale tabelei de marcaj, atat in draptul gazdelor, cat si in cel al oaspetilor. Santiago Gimenez, desi nu a fost in apele sale in ultimele doua jocuri de campionat, a reusit sa impresioneze in precedentele trei, atunci cand a reusit sa-si creeze 10 ocazii de gol si sa cadreze numai putin de 6 suturi, dintre care 4 s-au oprit in poarta.

Leverkusen este o formatie care marcheaza mult, insa si una care cedeaza destul de usor, tinand cont ca se apara cu o linie de trei fundasi centrali, asta deoarece Frimpong si Grimaldo urca mult in ofensiva. Gimenez isi poate face numarul astazi, tinand cont ca este un atacant cu o finalizare foarte buna, cu o pozitionare excelenta si cu o detenta peste medie, in ciuda faptului ca masoara doar 183 cm inaltime. Mexicanul sta bine si din punct de vedere fizic, fiind un jucator puternic si agresiv, lucruri care l-au ajutat in dese randuri sa puncteze.

Pontul meu pentru meciul Feyenoord - Beyer Leverkusen este ”Santiago Gimenez 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 4.30, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Feyenoord vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Santiago Gimenez 2+ suturi pe poarta
Cota
4.30
Cota finala: 4.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro