Ponturi Pariuri Tenis Grigor Dimitrov vs Alejandro Tabilo

BETANO

Astăzi începe Laver Cup, o competiție extrem de spectaculoasă ce pune față în față Team World vs Team Europe. Eu merg pe un pariu de la ultimul meci al zilei, cel dintre Dimitrov și Tabilo, cu care speram să bifăm al 5-lea win consecutiv.

Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 10 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu si-a atins însă niciodată potențialul maxim. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 10 titluri printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui având fluctuații mari. Atunci când nimeni nu se mai aștepta, începând cu a doua jumătate a anului trecut, performanțele sale s-au îmbunătățit considerabil și desi mulți îl vedeau aproape de retragere el a reintrat în top 10, a câștigat un turneu Masters și a bătut toți jucătorii de top din circuit.

cota2.ro

Alejandro Tabilo este un sportiv chilian de 26 ani aflat pe locul 22 ATP. El a intrat de curând în lumea "bună" a tenisului și este fără discuții în cea mai bună perioadă a carierei sale. Dacă până acum juca în special în turnee mici, de nivel Challenger având 8 trofee, anul acesta a dat lovitura și la nivel ATP câștigând titlurile de la Auckland și Mallorca și ajungând până în semifinale la Roma. Marea problemă a lui o reprezintă însă inconstanța, având fluctuații mari chiar și în timpul partidelor. Tabilo este un zgurist, însă a progresat mult si pe hard, fiind foarte bun la serviciu.

Dimitrov este un specialist hard indoor și îl vad favorit în a aduce punctul pe tabela Team Europe, însă nu cred că va avea un meci foarte ușor. Ambii au servicii extrem de puternice și asta s-a văzut și în singurul meci direct disputat, meci cu 2 tie-break-uri și 41 de ași la Miami, castigat în final de Dimitrov. Vad un scenariu asemănător, cu puține break-uri, însă cu jucătorul mai experimentat învingător la final.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grigor Dimitrov vs Alejandro Tabilo
Pronostic:
Victorie Dimitrov & peste 18.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro