Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

UNIBET

Sydney Swans intalneste pe Port Adelaide in prima semifinala a Ligii de Fotbal Australian.

Meciul se joaca acasa la Swans, deoarece in sezonul regulat au terminat mai sus in clasament decat Port Adelaide, si unul din avantajele pe care le are in play-off este ca joaca pe teren propriu pana in finala (Finala Campionatului se joaca la Melbourne).

cota2.ro

Sydney a avut si o saptamana in plus de repaos (un alt avantaj in play-off care vine cu ocuparea unui loc cat mai sus in sezonul regulat) si a avut timp deci sa se recupereze si sa se pregateasca pentru acest meci.

In prima saptamana a finalelor, Swans a obtinut o victorie in extremis in fata rivalei sale din Sydney, GWS Giants, cu 88-82, printr-un gol marcat in ultimele secunde ale meciului (un gol valoreaza 6 puncte).

Port Adelaide a pierdut in prima etapa a finalelor, o infrangere rusinoasa cu 54-138 pe teren propriu in fata lui Geelong. Faptul ca Port a terminat mai sus decat Geelong si de asemenea in top 4 in clasamentul sezonului regulat, le-a dat o sansa in plus in cazul unei infrangeri in prima etapa a play-off-ului.

Din acest motiv inca ii vedem pe Port Adelaide in competitie, pentru ca au avut “Sansa in plus”.

Ca urmare a acestui avantaj, Port Adelaide a avut inca un meci de jucat, saptamana trecuta, care a fost eliminatoriu, si au obtinut cu greu o victorie pe teren propriu in fata lui Hawthorn Hawks, pentru care au tremurat pana in ultima secunda de joc, deoarece aveau mai putin de un gol avans: 75-72.

Sydney a dominat sezonul regulat, instalandu-se devreme in fotoliul de lider si intrand in play-off din acea ipostaza.

Aceste doua echipe s-au intalnit o singura data in acest sezon, la inceputul lui august, un meci jucat la Adelaide in care Port i-a demolat pe Swans cu 148-36. De atunci insa s-au schimbat multe lucruri, inclusiv faptul ca Sydney Swans nu mai are multi jucatori accidentati si aliniaza acum o echipa completa. De la acel meci, Lebedele au obtinut patru victorii la rand.

Ca sa concluzionam:

Port Adelaide a avut un meci greu saptamana trecuta, a fost meci eliminatoriu, pentru ca nu si-a castigat primul meci de play-off de pe teren propriu.

Sydney in schimb a avut pauza, pentru ca si-a castigat primul meci de play-off de pe teren propriu.

Port a trebuit sa se intrebuinteze serios si este posibil ca apogeul lor sa fi fost atins deja in meciul trecut. Este foarte posibil ca acel meci sa fi fost finala lor.

La mijlocul terenului ar putea fi un meci echilibrat intre cele doua echipe, dar in atac Swans au avantaj, deoarece au multi jucatori care pot sa inscrie goluri, nu se bazeaza doar pe doi sau trei.

Cronulla Sharks se infrunta cu North Queensland Cowboys intr-unul din sferturile de finala din Rugby League.

Meciul se joaca pe terenul Rechinilor. Cronulla Sharks este din Sydney, iar Cowboy-ii sunt din Townsville, nordul statului Queensland.

Au ramas numai 6 echipe care se lupta pentru a ajunge in Finala Campionatului, din care doua vor fi eliminate in acest weekend.

Saptamana trecuta Rechinii au pierdut in primul meci de play-off la Melbourne cu 37-10.

Cowboy-ii au castigat pe teren propriu in fata lui Newcastle Knights cu 28-16, dar au cam tremurat pentru acea victorie, deoarece pana cu numai 7 minute inainte de final, scorul era egal, 16-16.

Data fiind forma celor doua echipe pe parcursul sezonului regulat, Rechinii pornesc favoriti pe drept, deoarece au petrecut tot sezonul in top 4 in clasament.

Chiar daca echipa din nordul indepartat a jucat bine in general in acest sezon, au fost destule neajunsuri in jocul lor, inclusiv saptamana trecuta cu Newcastle.

De exemplu, apararea lor este slaba pentru o echipa din top 8, iar un adversar de calibrul Rechinilor, care este o echipa mult mai buna decat Newcastle, ii va face sa plateasca greselile.

Chiar daca North Queensland Cowboys i-a batut pe Sharks in Townsville cu 30-22 in acest sezon, oaspetii de azi au castigat numai 2 din ultimele 13 meciuri impotriva Rechinilor si niciodata in Sydney din 2014 incoace.

Cand s-au intalnit la Sydney in acest sezon, Cronulla a invins cu 42-6.

Ma astept ca Sharks sa joace mai bine acum decat au facut-o saptamana trecuta la Melbourne. Melbourne Storm a terminat sezonul regulat pe locul 1 si este intr-adevar o echipa de un alt nivel, si au putut sa-i limiteze pe Rechini in acel meci.

Prin comparatie, adversarul Cowboy-ilor a fost o echipa care a avut mult noroc ca a prins ultimul loc de play-off, si care a reusit sa le dea multe batai de cap chiar in Townsville.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sydney Swans vs Port Adelaide
Pronostic:
Victorie Sydney Swans (incl. prelungiri)
Cota
1.36
Cronulla Sharks vs North Queensland Cowboys
Pronostic:
Victorie Cronulla Sharks (incl. prelungiri)
Cota
1.62
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro