Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

UNIBET

Australia intalneste Noua Zeelanda intr-un meci de rugby din cadrul competitiei Rugby Championship.

Acest meci are o importanta uriasa pentru aceste doua echipe. Mass media din ambele tari au sarit la gatul celor doua reprezentative datorita rezultatelor evident nemultumitoare.

cota2.ro

Dupa patru runde, ambele echipe au numai cate o victorie, si ambele au pierdut meciuri acasa.

Vor fi doua partide intre Australia si Noua Zeelanda, unul la Sydney si celalalt la Wellington, saptamana viitoare.

Meciurile dintre aceste doua tari, pe langa faptul ca fac parte din Rugby Championship, au in joc si Cupa Bledisloe, care se disputa de aproape 100 de ani. Noua Zeelanda o tot castiga de vreo 20 de ani incoace, deci presiunea pe Wallabies este imensa ca sa o mai castige si ei.

Noul antrenor al Australiei, un neo zeelandez, Joe Schmidt, a tot incercat diferite formule de echipa, jucatori diferiti, fiind limitat si de accidentari, desigur, si pentru acest meci a ales un XV foarte bun. Au revenit si vreo doi jucatori importanti in urma unor accidentari, si se spera ca vor reusi sa faca un meci bun.

Si Scott Robertson, antrenorul All Blacks, a facut cateva schimbari la echipa, si presiunea pe el in Nouia Zeelanda este imensa. Ca jucator All Blacks, Scott Robertson nu a castigat niciodata Cupa Bledisloe. In acea perioada Australia domina duelul cu Noua Zeelanda. Dat fiind faptul ca All Blacks au pierdut pe teren propriu pana si cu Argentina si nu a scos nici un rezultat in Africa de Sud, presa neo zeelandeza pune la indoiala capacitatea acestui antrenor de a obtine rezultate cu All Blacks. Robertson a facut istorie in Super Rugby (competitia inter-cluburi din Emisfera Sudica, echivalenta cu Cupa Campionilor din Europa), castigand trofeul de sapte ori la rand cu Crusaders.

Datorita faptului ca aceasta cupa este in posesia Noii Zeelande, ca sa o recupereze Australia nu trebuie sa piarda nici unul din cele doua meciuri, acesta si cel de saptamana viitoare.

Pentru acest pariu nu voi alege o echipa si nici handicapul, ci voi merge pe puncte.

Totalul pentru acest meci este setat la 54.5, si cu vremea buna din Sydney si stilul de joc al celor doua echipe, am luat acest pariu separat (peste 54.5 puncte @1.90).

Ambele echipe trebuie sa iasa la joc, mai ales Australia, care trebuie sa porneasca in forta. Ambele echipe sunt capabile sa inscrie si sa incaseze puncte, asta s-a vazut pana acum in meciurile jucate in acest sezon.

Meciurile dintre All Blacks si Wallabies au de fiecare data o intensitate mare, datorita rivalitatii dintre cele doua tari.

Apararile celor doua echipe nu sunt la nivelul din anii trecuti. Apararea Australiei este slaba, iar Noua Zeelanda incaseaza mult mai multe puncte decat de obicei.

Pentru acest pariu voi lua un total alternativ cu mai putine puncte, pentru ca mi-e teama ca nu cumva ambele echipe sa arunce totul pe aparare, deoarece primul meci din cadrul Cupei Bledisloe este de mare importanta, nu trebuie pierdut, si ca Australia sa nu reuseasca sa inscrie destule puncte.

Ultimele doua meciuri dintre aceste doua tari nu au atins acest total, dar opt meciuri anterioare l-au depasit cu usurinta, si toate au avut in joc Cupa Bledisloe, chiar daca au facut parte din Rugby Championship. 

Liverpool primeste vizita lui Bournemouth in cadrul etapei a 5-a din Premier League.

Inceputul perfect de sezon al Cormoranilor a fost intrerupt etapa trecuta, cand au pierdut surprinzator acasa cu Nottingham Forest, si nu numai atat, dar fara sa inscrie deloc. Este de asteptat ca Liverpool sa reactioneze in acest meci.

Este greu de crezut ca Liverpool va pierde doua meciuri la rand pe Anfield, mai ales in fata a doua echipe fara veleitati de top 4.

Cateva statistici interesante privitoare la acest duel:

-       Cea mai mare victorie a lui Liverpool in Premier League a fost impotriva lui Bournemouth in August 2022 (9-0 la Anfield).

-       Cele doua echipe s-au intalnit de 14 ori, Liverpool inscriind 43 de goluri.

-       Liverpool a inscris in 13 din cele 14 intalniri si a reusit 8 meciuri fara gol primit, inclusiv in 7 din ultimele 10

-       Liverpool a castigat 17 din ultimele 22 de intalniri cu Bournemouth in toate competitiile.

-       Ultima data cand Liverpool a pierdut doua meciuri la rand pe Anfield, cu suporteri in tribune, a fost in septembrie 2012, in fata lui Arsenal si Manchester United.

Cormoranii au aratat foarte bine in victoria lor de la Milano in Liga Campionilor, si cred ca vor continua in aceeasi nota acum, si se vor hrani cu niste Cirese.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Australia vs Noua Zeelanda
Pronostic:
Total peste 47.5 puncte
Cota
1.41
Liverpool vs Bournemouth
Pronostic:
Victorie Liverpool
Cota
1.28
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro