Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Taylor Fritz

BETANO

Am ales tot un meci de la Laver Cup în încercarea de a lega al 6-lea pariu câștigător consecutiv, un pronostic logic cu șanse mari de reușită. Aveți in cele ce urmează avancronica meciului Alexander Zverev vs Taylor Fritz.

Alexander Zverev este un jucător german de 27 ani aflat pe locul 2 ATP. El este de mulți unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 22 turnee ATP în carieră. Ascensiunea sa a fost întrerupta brusc în 2022 când a suferit o accidentare gravă la Roland Garros, accidentare ce l-a ținut departe de teren 8 luni, însă acum pare din nou la nivel maxim. Anul acesta este bun pentru el, are titlu la Masters-ul de la Roma, finală la Roland Garros, semifinale la Australian Open și a ajuns in fazele superioare la aproape toate turneele la care a participat. Sascha este înalt, servește foarte bine, însă are unele momente de deconcentrare in momentele importante.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 7 ATP. În ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. Taylor a câștigat 7 trofee ATP, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach si a jucat la Turneul Campionilor, astfel că este deja un jucător consacrat. Americanul servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit, pe hard fiind extrem de greu de break-uit In 2024 si-a păstrat titlul la Delray Beach, are titlu la Eastbourne, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid, pe zgură, in semifinale cu Rublev. Aici vine după cea mai importantă performanță din cariera, finala de la US Open, pierduta contra liderului mondial Sinner.

Acest meci tinde să devină un clasic, între doi sportivi extrem de puternici cu un stil asemănător. Anul acesta Fritz l-a bătut pe Sascha atât la Wimbledon cât și la US Open, de fiecare dată însă după meciuri foarte disputate. Hard indoorul de aici dă puține șanse sportivului la retur și nu cred că vom vedea prea multe break-uri. Linia de 21.5 game-uri pare ușor de depășit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Taylor Fritz
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro