Ponturi Pariuri Fotbal Brighton vs Nottingham Forest

UNIBET

Brighton primeste vizita lui Nottingham Forest intr-un meci din etapa a 5-a din Premier League.

Forest vine dupa o victorie extraordinara pe Anfield si are acum doua meciuri in care nu a primit gol in deplasare.

cota2.ro

Ambele echipe au inceput foarte bine acest sezon, avand doua victorii si doua egaluri dupa patru etape.

Pescarusii au avut si ceva noroc, prin faptul ca i-au batut pe Man United cu 2-1 cu un gol marcat in minutul 94, si de asemenea beneficiind de un cartonas rosu acordat dupa doua galbene lui Declan Rice in meciul egal (1-1) de la Arsenal.

In ultimul lor meci acasa au fost tinuti in sah (0-0) de catre Ipswich si este posibil sa nu reuseasca sa ia toate punctele in acest meci cu Forest, o echipa care contra-ataca periculos.

Echipa antrenata de Nuno Espirito Santo a castigat cu 1-0 la Southampton, meci in care a avut 8 suturi pe spatiul portii fata de numai unul al lui Southampton, apoi au furnizat surpriza in weekendul trecut, cu victoria de la Liverpool.

Nottingham a facut cateva transferuri bune ca sa-si intareasca echipa, aducandu-i pe Elliot Anderson de la Newcastle, Nikola Milenkovic de la Fiorentina si James Ward-Prowse de la West Ham.

Faptul ca Brighton a reusit numai un 0-0 acasa cu Ipswich, ar putea fi un semn ca Pescarusii joaca la un nivel mai slab decat pe vremea lui De Zerbi. Totusi, Hurzeler a mentinut echipa la un nivel competitiv, date fiind rezultatele de pana acum.

Este posibil ca Forest sa puna accent pe aparare in acest meci, incercand sa impiedice extremele lui Brighton sa creeze ocazii, asa cum a facut cu Liverpool. Nottingham a jucat foarte bine in aparare pana acum, facand fata cu succes tuturor adversarilor, si incasand numai doua goluri in patru meciuri. Performantele Padurarilor de pana acum sunt evidente, dar piata inca nu le acorda respectul cuvenit. Este de asteptat insa ca valorile cotelor sa se adapteze daca Nottingham continua sa obtina rezultate.

Este posibil ca Liverpool sa fi avut o zi proasta, dar Forest a jucat excelent pe Anfield saptamana trecuta, si are totusi doua meciuri fara gol primit, ambele in deplasare.

Mizez pe faptul ca Nottingham va lua un punct aici, dar pentru putina siguranta voi lua un handicap asiatic care sa acopere jumatate din pierdere in cazul in care Brighton castiga la un gol diferenta.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brighton vs Nottingham Forest
Pronostic:
Nottingham Forest (+0.75)
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro