Ponturi Pariuri Tenis Yannick Hanfmann vs Juncheng Shang

WINNER

Avem 6 win-uri consecutive la cote foarte bune și încercăm să prelungim seria cu un pronostic de la Chengdu. Aveți analizată mai jos semifinala dintre Yannick Hanfmann și Juncheng Shang.

Yannick Hanfmann este un sportiv german de 32 ani, momentan pe locul 95 ATP. Deși se apropie de finalul carierei, el nu a reușit să câștige vreun turneu ATP, fiind un jucător de nivel mediu ce a impresionat mai mult la nivel Challenger. De altfel, germanul a intrat doar de un an în top 100, gratie unor performanțe reușite oarecum surprinzător pe zgură, semifinale la la Houston, sferturi la Roma, acolo unde are victorii cu Tommy Paul, Musetti , Fritz ori Rublev. Deși este foarte înalt, Hanfmann prefera totuși zgura, fiind destul de imobil pe hard. De fapt, pe suprafațe rapide are chiar un palmares negativ in acest an si destule înfrangeri la jucatori mai slab cotați, precum Walton sau Napolitano. A trecut aici pe rând de Mochizuki, Mpetshi Perricard și Martinez.

cota2.ro

Așa cum mă așteptam, Juncheng Shang face un turneu foarte bun și mai are doar 2 pași pana la câștigarea titlului. El este un jucător din China de doar 19 ani, momentan pe locul 67 ATP, însă cu siguranță vom auzi de el în viitorul apropiat, fiind un real talent. Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. În 2024 a jucat deja două semifinale la nivel ATP, la Hong Kong și Atlanta, trecând de jucători buni precum Shelton Tiafoe, Ruusuvori, Etcheverry sau Van de Zandschulp. Deși nu este foarte înalt, preferă suprafețele rapide, având un serviciu cu mult efect, greu de returnat. Vine dupa un US Open bun în care i-a bătut pe Bublik și Baena, fiind învins greu de Ruud, iar aici a avut un traseu mult mai greu decât adversarul său trecând de Nishikori, Safiulin și Bublik.

Juncheng Shang este un jucător de mare perspectivă pe care îl văd chiar cu șanse la top 10, de îndată ce își va îmbunătăți forma fizică. Am mers de la început pe el și nu cred că va avea probleme cu Hanfmann, teoretic cel mai slab adversar întâlnit pana acum în drumul spre finală. Pe lângă serviciul său competitiv, Juncheng este bun în raliuri, are un joc variat, iar în condițiile unui public care va fi în totalitate de partea sa, cred că va câștiga ușor.

Am jucat acest pariul la WINNER!

ÎNREGISTREAZĂ-TE online și primești 700 de Lei BONUS + 100 de Lei FREEBET

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Yannick Hanfmann vs Juncheng Shang
Pronostic:
Victorie Juncheng Shang 2-0
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 6.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro