Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Superbet

Anglia primeste vizita Australiei pentru o serie de meciuri internationale de crichet in format de o zi (One Day International – ODI).

Crichetul in acest format se joaca in 50 de “overs”, adica fiecare echipa are 50 de seturi de cate 6 aruncari. La tragerea la sorti se decide cine arunca cu mingea primul si cine este la bata primul (la apararea wicketului si inscrierea de “runs”).

cota2.ro

Australia este Campioana Mondiala si dupa doua meciuri conduce cu 2-0. In ambele intalniri si-a aratat clasa si talentul de care dispune in tot lotul de jucatori.

Jocul Angliei de pana acum a fost sters, echipa a jucat slab, pur si simplu.

Anglia a castigat Cupa Mondiala in 2019, dar de atunci incoace se afla intr-un declin continuu.

Compartimentul de bowling (aruncarea mingiei) al Angliei nu are impact, iar batsmenii nu prea sunt in forma. Englezii au avut momente pe parcursul celor doua meciuri de pana acum cand puteau sa obtina avantaj, dar echipa Australiei a gasit modalitatile ca sa intoarca jocul si sa castige.

Australienii au fost superiori pe toate planurile in primele doua intalniri, si acum pornesc din nou favoriti ca sa obtina cea de-a treia victorie si sa castige seria.

Pana acum contrastul a fost evident. Australia a jucat ca o campioana mondiala, iar Anglia ca o echipa abia incropita, care incearca sa-si gaseasca ritmul.

Australia are 14 victorii la rand in formatul de o zi, al treilea cel mai lung sir de victorii in acest format din istorie.

Este clar ca echipa Angliei este in reconstructie, neavand decat trei victorii in ultimele 12 meciuri in acest format.

In intalnirile directe in meciurile de o zi, Australia are sapte victorii la rand.

Ceea ce ar putea avea un impact asupra rezultatului acestui meci, este echipa pe care Australia o va alinia, si care va fi anuntata cu putin timp inainte de inceperea meciului.

Mamelodi Sundowns joaca cu Marumo Gallants in etapa a treia din cadrul Premier League Africa de Sud la fotbal.

Mamelodi Sundowns au castigat campionatul Africii de Sud de 14 ori. In sezonul trecut au dominat Premier League, pierzand un singur meci din 30, infrangere survenita in ultima etapa, cand deja titlul era asigurat. Au incheiat sezonul cu 73 de puncte, cu 23 mai multe fata de cea de-a doua clasata, Orlando Pirates.

In plus, Sundowns au ajuns in semifinalele Ligii Campionilor Africii, calificandu-se si la Cupa Mondiala a Cluburilor din 2025.

Deocamdata in noul sezon Mamelodi a jucat un singur meci, 2-0 cu SuperSport United.

Marumo Gallants au revenit in Premier League dupa o absenta de un an, dar nu datorita meritului lor, ci pentru ca au cumparat locul lui Moroka Swallows. Este clar deci ca echipa oaspete va avea de tras ca sa supravietuiasca in Premier League.

In primele lor doua meciuri din acest sezon, Marumo Gallants au suferit tot atatea infrangeri, 1-2 acasa cu Kaizer Chiefs, si 0-2 in deplasare la Golden Arrows.

Aceste doua echipe sunt la nivele foarte diferite.

Sundowns lupta pentru al 8-lea titlu consecutiv, si in afara startului foarte bun in liga, au obtinut si doua victorii categorice in Liga Campionilor Africii, 4-0 in ambele manse cu Mbabane Swallows.

Gallants au de furca deocamdata in noul sezon, iar meciul se anunta dezechilibrat.

In doua pariuri separate am luat Mamelodi handicap asiatic (-1.5) @1.95, si Mamelodi sa inscrie peste 2.5 goluri @2.62.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Australia
Pronostic:
Victorie Australia
Cota
1.60
Mamelodi Sundowns vs Marumo Gallants
Pronostic:
Victorie Mamelodi Sundowns
Cota
1.28
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro