Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

UNIBET

Taranaki Bulls intalneste pe North Harbour intr-un meci din etapa a 7-a din cadrul competitiei Bunnings NPC la rugby (Noua Zeelanda).

Ambele echipe au jucat in weekend, Taranaki obtinand victoria in deplasare la Hawke’s Bay cu 63-19, iar North Harbour pierzand tot in deplasare, dar la Northland cu 47-24.

cota2.ro

In timpul meciului cu Hawke’s Bay, Taranaki a avut sase jucatori care au parasit terenul unul dupa altul, accidentati. Spre norocul lor, antrenorul Taurilor are acum la dispozitie aproape toti jucatorii, numai doi fiind inca indisponibili.

Antrenorul Neil Barnes (Taranaki) va alinia aproape aceeasi formatie care a jucat foarte bine in weekend, si in plus, are la dispozitie jucatori foarte buni pe banca de rezerve, care vor intra in repriza a doua ca sa finalizeze meciul.

Atacul lui Taranaki a impresionat in deplasarea de la Hawke’s Bay, echipa aflata in top 4, inscriind nu mai putin de 9 (noua) eseuri, dar echipa a aratat ca poate juca la fel de bine si in aparare, primind doar 19 puncte.

Taranaki se afla pe locul 5 si are nevoie de victorie ca sa urce in top 4 si sa se asigure de meci pe teren propriu in play-off. Aceasta va fi o motivatie foarte mare pentru toti jucatorii, o motivatie care sa le dea forta necesara sa treaca peste oboseala acumulata si sa-si atinga obiectivul, care este atat de aproape.

Desi are numai doua victorii in sapte meciuri, North Harbour ramane o echipa periculoasa. Oaspetii au si ei sanse sa intre in play-off, fiind la egalitate de puncte cu Auckland, echipa de pe locul 8, ultimul de play-off. In acest meci insa, Taranaki este un adversar care a dovedit ca este mai bun, singurele lor doua infrangeri fiind impotriva echipelor de pe locurile 1 si 3.

Amazulu primeste vizita lui Kaizer Chiefs in etapa a 3-a din Premier League Africa de Sud la fotbal.

Amazulu a jucat un singur meci pana acum, o infrangere cu 2-1 in deplasare la Polokwane City. Au inscris ei primii, dar au primit cate un gol in finalul fiecarei reprize si astfel au plecat cu mana goala.

Chiefs au inceput sezonul cu un nou antrenor, M. Nabi, si in primul lor meci au castigat in deplasare cu 2-1 la Marumo Gallants. Desi au primit gol repede, Kaizer Chiefs au revenit si au intors rezultatul.

Ambele echipe au jucat doar un singur meci, deci este posibil ca inca sa nu-si fi turat motoarele la maxim. Totusi, Chiefs a luat ceva avant si ramane de vazut ce impact va avea noul antrenor in acest sezon. Pentru acest pariu insa, merg pe elanul pe care si l-au creat oaspetii si pariez pe ei sa nu piarda acest meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Taranaki Bulls vs North Harbour
Pronostic:
Taranaki (-6.5)
Cota
1.42
Amazulu vs Kaizer Chiefs
Pronostic:
X2 + peste 0.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro