Ponturi Pariuri Tenis Shintaro Mochizuki vs Ugo Humbert

BETANO

Avem 7 win-uri consecutive și vreau sa continuăm seria cu un pariu special oferit de Betano. Aveți mai jos avancronica meciului Mochizuki vs Humbert și pronosticul propus de mine.

Shintaro Mochizuki este un sportiv japonez de 21 ani, momentan pe locul 146 ATP. El este un jucător scund, ce se aseamănă foarte mult cu compatriotul său, Nishioka, fiind genul de jucător cu o deplasare foarte bună în teren, ce joacă mult pe greșeala adversarului. Din cauza clasamentului său, Mochizuki apare rar la nivel ATP, el fiind un obișnuit al turneelor Challenger și ITF, acolo unde a și câștigat un trofeu anul trecut. In 2024 nu are performanțe prea bune, are un bilanț negativ, iar singurul lucru notabil este participarea pe tabloul principal la Roland Garros, unde a pierdut greu cu Hurkacz.

cota2.ro

Ugo Humbert este un jucător francez de 26 ani, momentan pe locul 18 ATP. El era văzut drept un mare talent inca din tinerețe și are 6 titluri ATP cucerite și numai puțin de 12 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, s-a imbolnăvit de covid, si a jucat din ce in ce mai modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, în ultimul an jocul său a crescut mult calitativ, câștigând trofee la Metz, Marseille si Dubai si înregistrând victorii cu jucători de top precum Tsitsipas, Hurkacz ori Medvedev. Forma lui este destul de slaba, însă Ugo este recunoscut pentru faptul că joacă mult mai bine în sezonul de indoor.

Începe greul pentru Humbert care are foarte multe puncte de apărat în perioada următoare, în încercarea de a se menține in top 20. Astăzi este evident favorit, în fata unui jucător de 1.75 care are șanse minime la retur. L-am văzut pe Mochizuki in meciul cu Hanfmann de la Chengdu când a primit 10 asi în 2 seturi de la un adversar cu un serviciu cel mult comparabil cu Ugo. Tot acolo, Shintaro a primit 9 asi de la Li Tu și 7 de la Chen, iar linia de azi pentru așii francezului mi se pare fără discuții accesibila.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Shintaro Mochizuki vs Ugo Humbert
Pronostic:
Humbert peste 6.5 ași
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro