Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

Superbet

South East Melbourne Phoenix intalneste pe Melbourne United intr-un meci din etapa a 2-a din Liga Nationala de Baschet din Australia.

Phoenix a terminat sezonul trecut pe ultimul loc si in pauza competitionala si-a revizuit masiv lotul de jucatori. Cea mai mare surpriza a fost plecarea capitanului echipei, Mitch Creek. Clubul a facut o campanie de transferuri agresiva si a adus jucatori talentati la echipa, precum Derrick Walton Jr, Jordon Hunter si Angus Glover, la care se adauga fosta vedeta a lui Brisbane Bullets, Nathan Sobey.

cota2.ro

Deci Phoenix arata complet diferit fata de anii trecuti, si deci statisticile care arata ca Melbourne United conduce cu 17-7 in intalnirile directe, din care ultimele cinci consecutive, nu sunt relevante deloc pentru acest meci.

Phoenix a jucat la Perth in prima etapa, si a practicat un joc curajos si pe atac, dar au pierdut pana la urma cu 106-98.

Antrenorul lor, Mike Kelly, a declarat ca nu a avut nici o problema cu abilitatea echipei sale de a inscrie puncte, dar va avea de lucru cu apararea.

Este greu de apreciat cum se va descurca o echipa care are intreg lotul schimbat fata de anul trecut, si avand doar un meci jucat pana acum. Phoenix a aratat totusi destul in primul meci ca sa ne dam seama ca formeaza o echipa buna.

Melbourne United si-a luat revansa in fata lui Tasmania JackJumpers in prima etapa, in urma finalei de campionat pierdute la mare lupta anul trecut, si a castigat cu 88-79.

Ambele echipe impart John Cain Arena din Melbourne in ceea ce priveste sala pe care o considera “acasa”, deci nu numai ca este un derby al orasului, dar rezultatul este greu de anticipat si din acest punct de vedere, al avantajului salii proprii, care nu exista in acest caz.

M-am orientat asupra unui total alternativ mai mic decat cel setat, ca sa vedem cum merg lucrurile in acest debut de sezon.

Lyon primeste vizita lui Olympiakos in runda intai din Europa League la fotbal.

Lyon a avut niste meciuri cu faze de poarta si goluri multe in acest inceput de sezon in Ligue 1, cu o medie xG de 3.47 per meci.

Acest fapt nu ar trebui sa surprinda, deoarece Lyon practica acest stil de joc inca de cand a venit Pierre Sage la carma echipei, pe 30 noiembrie 2023. Din acel moment, numai PSG a creat mai multe ocazii mari de gol decat Lyon. Sage a schimbat complet jocul in atacul gazdelor, deoarece vrea sa joace rapid si direct pe poarta, ceea ce aduce cu Liverpool de pe vremea lui Klopp. Sage chiar a spus ca vrea ca echipa sa sa nu mai cante la violoncel, si sa inceapa sa cante la ghitara electrica. Se pare ca planul functioneaza, avand in vedere cifrele statistice ale lui Lyon.

Unul din efectele secundare ale acestui stil de joc este vulnerabilitatea pe contra-atac. In plus, Lyon mai face si presing avansat, ceea ce ii lasa expusi cand adversarul trece de prima linie.

In cele 26 de meciuri din campionat de cand a venit Sage la echipa, Lyon a permis 1.65 xG per meci, iar Olympiacos este o echipa eficienta pe contra-atac, ceea ce s-a vazut in sezonul trecut cand a luat trofeul Conference League.

Cred ca vom vedea cateva goluri in acest meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
South East Melbourne Phoenix vs Melbourne United
Pronostic:
Total puncte – peste 170.5
Cota
1.20
Lyon vs Olympiakos
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 2.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro