Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Rigas FS

Superbet

FCSB - Rigas FS se joacă azi, de la 22:00, pe Arena Națională, în etapa 1 din noul format al UEFA Europa League! Din grupa-campionat, care a început oficial ieri, fac parte 36 de echipe!

Primele 8 echipe merg direct în optimi, în timp ce echipele clasate pe locurile 9 - 24 vor juca în 16-imi, iar învingătoarele de aici se vor alătura echipelor aflate deja în faza optimilor.

cota2.ro

  • După prima zi, Lazio este lider, cu 3 puncte, în urma victoriei clare obținute împotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev;
  • Galatasaray, Slavia Praga, Alkmaar, Bodo/Glimt și Anderlecht sunt celelalte echipe care au debutat cu victorie.

La casele de pariuri, în ciuda formei extrem de slabe din acest sezon, FCSB este cotată cu prima șansă! Succesul campioanei României primește cote între 1,65 și 1,75, în timp ce o victorie a oaspeților din Letonia este cotată chiar și cu 5,30. Remiza este răsplătită cu cote între 3,65 și 3,90.

FCSB abordează acest duel după 2 remize în campionat: 2-2 cu CFR Cluj și 1-1 cu Petrolul Ploiești. Dacă în derby-ul cu ardelenii FCSB se poate considera norocoasă că a egalat, în duelul cu ”lupii” situația a stat exact la polul opus: roș-albaștrii au ratat victoria la ultima fază a meciului.

Rigas FS este cel mai slab oponent pe care îl va avea FCSB în acest sezon de Europa League. De altfel, cel mai probabil acesta va fi și ultimul duel în care FCSB va fi favorită în Europa League. În aceste condiții, este de așteptat ca FCSB să încerce să-și valorifice superioritatea, măcar de pe hârtie, și să controleze jocul de pe Arena Națională.

  • După ce s-a chinuit cu gazonul catastrofal din Ghencea, dar și cu asistențe scăzute în tribune, FCSB revine pe Arena Națională, gazon nou, stadion care va fi aproape de sold-out pentru acest duel;
  • FCSB așteaptă o asistență de peste 40.000 de spectatori.

1 final sau 1 pauză / 1 final ar putea fi pariuri bune de încercat pentru acest meci, dar noi ne vom duce într-un pariu special, care îl va avea în prim-plan pe Darius Olaru, capitanul celor de la FCSB.

În condițiile în care FCSB nu are în momentul de față un om decisiv, un om care să marcheze constant, Olaru rămâne una dintre gurile de foc ale trupei pregătite de Charalambous și Pintilii.

În campionatul intern, dar și în meciurile europene din acest an, Darius Olaru este fotbalistul cu cea mai mare medie a șuturilor spre poartă de la FCSB. De multe ori, mijlocașul ajunge chiar să exagereze și să tragă din situații neclare, ba chiar imposibile, dar au fost și multe cazuri unde șuturile și-au găsit ținta și au creat fie pericol, fie goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Rigas FS
Pronostic:
Peste 2,5 șuturi Darius Olaru
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro