Ponturi Pariuri Rugby Africa de Sud vs Argentina

Fortuna

Africa de Sud primeste vizita Argentinei in ultimul meci al competitiei Rugby Championship 2024.

Meciul se va juca la Mbombela sambata seara si rezultatul acestei intalniri va decide castigatoarea titlului.

cota2.ro

Springboks (Africa de Sud) conduc in clasament cu 19 puncte, avand 4 victorii si o infrangere. Pumele (Argentina) sunt pe locul doi, avand 14 puncte din 3 victorii si 2 infrangeri.

Aceste doua echipe nationale s-au intalnit saptamana trecuta la Santiago del Estero si Springboks porneau favoriti cu un handicap de (-9.5). O victorie sau un egal ar fi adus titlul in Africa de Sud, dar Pumele au castigat cu 29-28, prima infrangere a campionilor mondiali.

Sud africanii au inceput bine meciul si dupa 12 minute conduceau cu 17-0, dar Los Pumas au revenit si pana la pauza au preluat conducerea cu 26-22. Ambele echipe au condus alternativ in a doua repriza, si in ultimele secunde, cand Argentina conducea cu un punct, Manie Libbok (Africa de Sud) a ratat un penalty care ar fi adus victoria echipei sale.

Singura sansa a Argentinei de a castiga acest titlu este sa castige meciul cu punct bonus (un punct bonus la victorie se acorda atunci cand invingatoarea inscrie cu trei eseuri mai mult decat echipa adversa) si la o diferenta de cel putin 8 puncte. O infrangere la maxim 7 puncte aduce un punct bonus echipei care pierde. Pentru o victorie normala se acorda 4 puncte, si diferenta dintre cele doua echipe fiind de 5 puncte, Argentina are nevoie de o victorie categorica.

In aceasta situatie ambele echipe ar fi la egalitate de puncte, iar Argentina ar castiga titlul datorita avantajului in intalnirile directe.

Argentina a marcat 4 eseuri in victoria de saptamana trecuta, iar Africa de Sud numai 3, dar are un meci foarte greu acum, partida jucandu-se cu trofeul pe masa pe terenul campioanei mondiale.

Meciul este el decisiv, dar Argentina trebuie sa inscrie cu trei eseuri mai mult decat Springboks si sa-i bata la o diferenta de cel putin 8 puncte, ceea ce ambele echipe stiu ca este cam fantezist si ca titlul este cam in mainile gazdelor deja.

Este fara indoiala ca Africa de Sud va da totul pentru o victorie in acest meci si este posibil ca echipa Argentinei sa intre pe teren multumita deja de prestatia avuta si ca acest turneu a fost oricum un succes pentru ei, avand victorii impotriva tuturor celor trei mari rivale din Emisfera Sudica (Africa de Sud, Australia si Noua Zeelanda).

In aceasta situatie, este posibil ca meciul sa nu se joace cu acelasi accent pe aparare si se vor inscrie multe puncte. In aceasta editie a competitiei Currie Cup (Africa de Sud), toate meciurile disputate pe acest stadion au avut puncte foarte multe (55, 64, 88, 92 si 96), si conditiile de joc fiind bune, ma astept sa avem din nou o partida cu scor mare aici.

Totalul de puncte la casele de pariuri este in crestere. Cand a aparut totalul (doar la unele case), a fost de 51.5 puncte, dar cand a aparut la restul caselor de pariuri era deja pe la 54.5 – 55.5. Este posibil sa mai creasca putin pana la ora meciului, de aceea postez devreme.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Africa de Sud vs Argentina
Pronostic:
Total peste 54.5 puncte
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 5.74
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro