Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.18

UNIBET

Counties Manukau primeste vizita lui Wellington Lions in cadrul etapei a 8-a din competitia Bunnings NPC la rugby (Noua Zeelanda).

Wellington este pe primul loc cu 35 de puncte, avand 6 victorii si o singura infrangere, iar Counties este pe locul 10, cu 3 victorii si 5 infrangeri.

cota2.ro

In ultimele doua etape Wellington a avut doua meciuri grele, cu echipele aflate pe locurile 2 si 3 in clasament. Mai intai a pierdut la Tasman cu 28-15, apoi in etapa trecuta a castigat greu acasa, dupa prelungiri, cu 30-25 in fata lui Bay of Plenty, care era pe locul 3.

Antrenorul lui Wellington a numit o echipa puternica pentru acest meci, care conteaza si pentru Trofeul Jonah Lomu, un jucator de rugby neo zeelandez care a jucat la ambele echipe si a facut parte si din echipa All Blacks.

Prin victoria obtinuta saptamana trecuta, Wellington este prima echipa care si-a asigurat participarea in sferturile de finala ale competitiei.

Mai sunt doua meciuri de jucat si maxim 10 puncte in joc, ceea ce inseamna ca daca Leii mai obtin 3 puncte, joaca sfertul de finala acasa. Daca obtin inca 5 puncte, vor avea garantat un loc din primele doua, ceea ce inseamna ca vor juca si semifinala pe teren propriu.

Counties Manukau este la numai un punct in afara locurilor de play-off.

Acesta este cel de-al saptelea meci care onoreaza viata lui Lomu, si Wellington le-a castigat pe toate cele sase de pana acum.

Diferenta dintre aceste doua echipe este mare atat pe hartie, cat si in clasament, asa ca merg pe victoria oaspetilor.

Melbourne Storm intalneste pe Sydney Roosters in prima semifinala a campionatului de rugby league.

Storm a avut o saptamana pauza, datorita faptului ca a castigat sezonul regulat si a avut avantaj in play-off.

In plus, acest meci se joaca la Melbourne, din acelasi motiv.

In 15 din ultimele 20 de semifinale, castigatoare a fost echipa gazda, care a avut o saptamana de odihna, si nu numai atat, dar echipele respective au castigat la diferente mari.

Este foarte probabil sa avem acelasi scenariu si in acest meci. Storm a castigat 10 din ultimele 11 meciuri directe, acasa si in deplasare, si a acoperit handicapul in 9 din ele.

Apararea lui Melbourne este atat de buna, incat i-a restrictionat pe Roosters, care au avut cel mai prolific atac din liga in sezonul regulat, la cel mult 18 puncte in ultimele 10 meciuri.

Marea problema a echipei din Sydney in ultimii ani a fost faptul ca in meciurile cu primele doua echipe din clasament, Melbourne Storm si Penrith Panthers, nu a reusit mare lucru, si nu numai ca au pierdut meciurile respective, dar nici nu au reusit sa acopere handicapul pe plus.

Bristol Bears joaca cu Gloucester in etapa a doua din Premiership Rugby (Anglia).

In prima etapa, Bristol a castigat in deplasare la Newcastle cu 24-3, si acum are ocazia sa obtina o a doua victorie la rand.

Gloucester a dezamagit in prima etapa, pierzand pe teren propriu cu 35-26 in fata lui Saracens, iar acum are o deplasare grea la Bristol.

In sezonul trecut Bristol a incheiat pe locul 5, calificandu-se in Cupa Campionilor Europeni la rugby, iar Gloucester a terminat pe locul 9, la 13 puncte de ultimul loc de Europa.

Bristol a facut o singura schimbare la echipa care a obtinut victoria in prima etapa, pe cand antrenorul oaspetilor, Skivington, a operat multe schimbari la echipa vizitatoare. Printre schimbari sunt si doi jucatori din pepiniera proprie, care vor inlocui doi jucatori experimentati, Ruan Ackermann si capitanul echipei Lewis Ludlow.

Este evident faptul ca Skivington a fost dezamagit de prestatia jucatorilor sai si a facut schimbari masive la echipa pentru aceasta deplasare.

Bristol va alinia o echipa bine asezata si experimentata, si in plus, Bears au si ascendent moral dupa ce au castigat ultimele trei intalniri directe.

Ma astept ca Bristol sa inceapa cu hotarare acest meci si sa preia conducerea inca de la pauza, in fata unei echipe care inca nu este asezata.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Counties Manukau vs Wellington Lions
Pronostic:
Victorie Wellington (incl. prelungiri)
Cota
1.21
Melbourne Storm vs Sydney Roosters
Pronostic:
Victorie Melbourne (incl. prelungiri)
Cota
1.27
Bristol Bears vs Gloucester
Pronostic:
Pauza/Final - Bristol/Bristol
Cota
1.42
Cota finala: 2.18
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro