Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Tottenham Hotspur

BETANO

Manchester United intalneste pe Tottenham Hotspur intr-un meci din etapa a 6-a din Premier League.

Man Utd trece printr-o perioada mai grea momentan. A facut 1-1 acasa cu Twente in Europa League si nu a avut nici cel mai bun inceput de sezon in Premier League. Se vad imbunatatiri in ceea ce priveste atacul, dar problemele in aparare continua sa apara.

cota2.ro

Faptul ca au cei mai buni jucatori valizi s-a facut simtit. Lisandro Martinez si Matthijs de Ligt formeaza un cuplu defensiv central foarte bun, ceea ce permite lui Man Utd sa repuna mingea in joc prin pase scurte, adica pot exercita mai mult control in meciuri.

Un alt aspect care a imbunatatit jocul echipei gazda este aducerea lui Zirkzee, care coboara ca sa culeaga mingi, ceea ce va conta foarte mult cu Tottenham, care preseaza sus.

Tottenham vine dupa doua victorii consecutive, cu Brentford si Qarabag, dupa ce si oaspetii au avut un start ezitant de sezon.

Brentford le-a facut cadou lui Spurs o serie de ocazii de gol, pierzand mingea in propria treime de teren, dar cu Arsenal si Newcastle, Tottenham s-a chinuit sa-si creeze ocazii mari.

In acele doua meciuri au avut 35 de suturi, dar au reusit sa-si creeze numai 1.9 xG.

Tottenham este echipa cea mai agresiva la presing din Premier League si acest lucru a functionat cu Brentford. Acesta este un aspect pe care Ange Postecoglou nu-l va schimba, ceea ce face ca Spurs sa fie vulnerabila la contra-atacuri si mingi aruncate peste aparare.

Ca sa ii incetineasca pe jucatorii lui Tottenham, Manchester United trebuie sa joace compact in aparare si sa nu le permita sa joace pe centru, si astfel sa-i impiedice sa paseze printre jucatorii din aparare.

Astfel, daca Diavolii Rosii se vor decide sa se apere cum au facut-o Arsenal si Newcastle, calitatea ocaziilor de gol pe care si le va crea Tottenham va fi mai scazuta.

United este pe locul trei la numarul de ocazii mari de gol create in acest sezon, dar au inscris numai cinci goluri.

Spurs inca nu au obtinut nici un rezultat bun pana acum in fata vreunei formatii de top, ei pierzand ultimele sapte meciuri jucate impotriva formatiilor din top 8 in Premier League. In plus, inca nu au obtinut nici o victorie in deplasare si nici nu au reusit sa pastreze poarta intacta in ultimele trei meciuri de campionat.

Tottenham are o medie de peste 17 suturi per 90 de minute, si stilul lor este sa joace agresiv indiferent de scor. In cele cinci meciuri jucate in Premier League pana acum, Spurs au avut 35 de suturi pe spatiul portii.

Avand in vedere stilul de joc imprimat de Postecoglou, cred ca Spurs va suta destul la poarta ca sa acopere pariul bet builder jucat pe suturi, cornere si goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester United vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Bet builder: Peste 1.5 goluri + Tottenham peste 3.5 cornere + Tottenham peste 12.5 suturi
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro