Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.63

BETANO

Kayserispor și Besiktas se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda nu numărul 7 a primei ligi din Turcia. Kayserispor vine după un sezon modest, clasare pe locul 14. Campionatul a fost încheiat cu Burak Yılmaz pe banca tehnică. Fostul mare internațional turc a fost păstrat și în actuala stagiune, dar scaunul îi este fragil. Gazdele de astăzi au strâns doar 3 puncte în primele 5 runde și se află pe antepenultima poziție, una retrogradabilă. Există și explicații pentru startul modest. Dintre cei 5 fundași centrali din lot, 3 sunt accidentați.

Besiktas a rămas în umbra rivalelor Galatasaray și Fenerbahce în ultimii ani. Pentru a ataca în sfârșit titlul, conducerea a făcut mari eforturi financiare. Au adus un antrenor cu nume, pe Giovanni van Bronckhorst, iar lotul a primit întăriri serioase. Cel mai important transfer a fost cel al lui Ciro Immobile, fostul golgheter din Serie A. Besiktas merge ceas în debutul stagiunii, 13 puncte obținute în 5 etape.

cota2.ro

•⁠ ⁠în startul actualei stagiuni, Besiktas a obținut o victorie istorică în Supercupa cu Galatasaray, scor 5-0

•⁠ ⁠Ciro Immobile marca două goluri în poarta marii rivale

•⁠ ⁠din acel moment, Immobile a bifat 9 meciuri și a înscris 8 goluri

 • Besiktas a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe contra lui Kayserispor 

•⁠ ⁠135.80 milioane de euro valorează lotul lui Besiktas. Cel al lui Kayserispor e cotat la 25.78 milioane.

Pe Betano, cu funcția BetBuilder, obținem cota @1.42 din pariurile X2 și 1+ șuturi pe poartă Ciro Immobile.

________________________

Saudiții de la Al Nassr și qatarezii de la Al-Rayyan se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, grupa din Liga Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo încă nu are un trofeu major cu Al Nassr. Pare greu de crezut că va câștiga titlul în Arabia Saudită în noul sezon. Concurența cu Al Hilal și Al Ittihad e mult prea mare, iar formația portughezului deja a făcut doi pași greșiți și a rămas la 4 puncte în spatele liderului. Rămâne astfel obiectul continental. Liga Campionilor, o competiție eliminatorie, cu mulți adversari de nivel inferior, e mai abordabilă. Cristiano și celelalte staruri (Laporte, Brozovic, Otavio sau Talisca) au acum și un antrenor versat, pe Stefano Pioli.

Al-Rayyan, vicecampioana din Qatar, are un start groaznic de sezon. A strâns doar 6 puncte în primele 6 etape de campionat. A pierdut ultimele 3 partide, iar asta a dus la înlocuirea antrenorului. Cum clubul nu are bugetul lui Al Nassr, s-a apelat la o variantă locală, low cost, Younes Ali. Nici lotul nu este strălucitor, niciun fotbalist cu rezonanță în fotbalul european.

•⁠ ⁠în prima rundă din Liga Campionilor Asiei, Al-Rayyan a înfruntat altă echipă saudită. Al Hilal se impunea în Qatar cu 3-1

•⁠ ⁠Al Nassr a marcat în toate meciurile jucate în acest sezon. Are o serie activă de 3 victorii 

 • Cristiano Ronaldo a marcat în 8 din cele 9 meciuri jucate în acest sezon (la Al Nassr și la naționala Portugaliei)

•⁠ ⁠190.50 milioane de euro valorează lotul lui Al Nassr. Cel al lui Al-Rayyan e cotat la 65 de milioane. 

Pe Betano, victoria lui Al Nassr are cota @1.26.

_________________________

Universitatea Craiova și Unirea Slobozia închid runda cu numărul 11 din Superligă, astăzi, de la ora 21:00. Universitatea Craiova poate fi marea câștigătoare a etapei. Rivalele din zona play-off-ului (CFR, U Cluj, Dinamo, Oțelul, Rapid) s-au încurcat. Cu o victorie astăzi, oltenii ar urca pe poziția secundă. Și au toate motivele să spere la asta. Costel Gâlcă a primit întăriri serioase în ultimele două săptămâni. Vladimir Screciu și-a revenit după accidentare, iar Alexandru Cicâldău e tot mai aproape de condiția fizică optimă. Și Alexandru Mitriță, alt oltean de națională, e dornic să șteargă impresia lăsată în ultimele două runde.

Nou-promovata Unirea Slobozia și-a depășit în multe momente condiția, dar cele 11 puncte strânse în 10 etape o clasează pe loc de baraj. Adrian Mihalcea e un antrenor realist. A transmis că formația lui ar trebui să caute punctele în disputele cu vecinele de clasament. E conștient și că lotul e subțire. Faptul că fundașul Pospelov e golgheterul echipei spune multe.

•⁠ ⁠Alexandru Mitriță a marcat 6 goluri în acest sszon. Împarte titlul de golgheter al Superligii cu dinamovistul Selmani

•⁠ ⁠Slobozia a piedut 3 din ultimele 4 deplasări, de fiecare dată fără să marcheze: 0-3 cu CFR Cluj, 0-1 cu Dinamo și 0-1 cu Csikszereda în Cupă

•⁠ ⁠Universitatea Craiova e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon

 • 59.1% este posesia medie a Universității Craiova în acest sezon. Doar FCSB îi este superioară. Unirea Slobozia are cea mai scăzută posesie din campionat, doar 43%

•⁠ ⁠14.40 ocazii de gol/meci și-a creat Universitatea Craiova în acest sezon. Slobozia are o medie de 11.10 oportunități/partidă. 

Pe Betano, cota pentru victoria Universității Craiova este @1.47.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kayserispor vs Besiktas
Pronostic:
X2 & immobile minim un șut pe poartă
Cota
1.42
Al Nassr vs Al Rayyan
Pronostic:
1
Cota
1.26
Universitatea Craiova vs Unirea Slobozia
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 2.63
Profit: 8.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro