Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

Al Nassr intalneste pe Al-Rayyan in runda a doua a Ligii Campionilor Asiei.

Echipa saudita nu a avut cel mai bun start de sezon. Incluzand meciurile din Supercupa Arabiei Saudite, Al Nassr a reusit numai doua victorii in sase meciuri.

cota2.ro

In prima runda din Liga Campionilor, sauditii au reusit doar un egal in deplasare, 1-1 la Al Shorta. Ronaldo insa nu a jucat atunci, el ramanand acasa, bolnav.

Dupa aceea conducerea a inlocuit antrenorul, aducandu-l pe Stefano Pioli.

Antrenorul Italian a inceput foarte bine, echipa obtinand trei victorii din trei meciuri, cu un golaveraj de 7-1.

Echipa qatareza are si ea un inceput slab de sezon. Din sase meciuri jucate, Al-Rayyan a castigat doar doua, pierzandu-le pe celelalte. Apararea a primit 13 goluri, fiind a doua cea mai slaba din campionat.

In prima runda din Liga Campionilor, qatarezii au pierdut cu 3-1 pe teren propriu cu Al-Hilal.

Dupa schimbarea de antrenor, Al Nassr este in forma foarte buna, inscrie goluri si are acum ocazia sa obtina si prima victorie in Liga Campionilor.

Merg pe Al Nassr sa marcheze de cel putin doua ori. 

Bournemouth primeste vizita lui Southampton in ultimul meci al etapei a 6-a din Premier League.

Echipa gazda a avut ceva ghinion pana acum cu programarea meciurilor, avand cateva intalniri grele (Chelsea, Newcastle si Liverpool), dar acum are primul meci care ii poate fi favorabil.

Ce este de remarcat insa la Bournemouth, este atacul lor. Indiferent de adversar, ei au continuat sa-si creeze ocazii de gol, avand o medie de 1.73 xG per meci. Tinand cont de faptul ca l-au pierdut pe Solanke, este chiar remarcabil.

Southampton si-a creat putin peste 1 xG per meci pana acum, dar in acest meci va avea in fata o echipa care face un presing foarte bun.

Oaspetii au o medie ingrijoratoare de mingi pierdute in zone periculoase, de 24.6 ori pe meci. Un alt aspect problematic pentru ei este apararea la fazele fixe. Pana acum au incasat cinci goluri si 3.54 xG in numai cinci meciuri. Si cand incearca sa preseze adanc, un aspect la care inca mai au de lucru ca sa-l imbunatateasca, nu sunt prea eficienti si isi lasa apararea descoperita, astfel ca Southampton are tot felul de probleme acum.

Bournemouth are un adversar cat se poate de accesibil. Pe langa toate acestea, jucatorii echipei gazda au si un avantaj fizic, deoarece atacantii lui Southampton nu reusesc sa castige multe dueluri aeriene.

Sfintii au fost buni in Championship, dar ca si Burnley sezonul trecut, au tot felul de probleme la nivel de Premier League.

Bournemouth a pierdut ultimele doua meciuri fara sa inscrie, dar au fost impotriva lui Liverpool si Chelsea, si cu siguranta are in vizor acest meci din care sa ia cele trei puncte, mai ales ca joaca in fata propriilor suporteri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Al Nassr vs Al-Rayyan
Pronostic:
Al Nassr inscrie peste 1.5 goluri
Cota
1.25
Bournemouth vs Southampton
Pronostic:
1
Cota
1.57
Cota finala: 1.96
Profit: 5.76
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro