Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

FC BIHOR - U CRAIOVA 1948

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:00, pe ”Stadionul Iuliu Bodola” din Oradea, FC Bihor primeste vizita celor de la U Craiova 1948, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9, din Liga 2.

”Bihorenii” au avut parte de un start decent de campionat, tinand cont de faptul ca sunt o echipa nou-promovata, iar principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare. In primele 8 etape din acest sezon, ”ros-albastrii” au bifat 3 victorii, o remiza si 4 infrangeri, inregistrand chiar un golaveraj pozitiv: 9 goluri marcate - 8 goluri primite.

Elevii lui Gustavo Aragolaza au reusit sa se impuna la scor de ”forfeit” in ultima etapa, pe terenul celor de la CSM Focsani, asta dupa ce in precedentele trei runde inregistrasera infrangeri pe linie cu CSM Resita (2-3), CSC Dumbravita (0-1) si CSA Steaua (0-1).

cota2.ro

”Oltenii” au bifat o infrangere dureroasa in ultima etapa, 0-3 pe teren propriu contra celor de la CS Afumati, confruntare in urma careia se vehicula o posibila despartire a tehnicianului Marius Croitoru de ”alb-albastri”. 

Cu cea mai buna cota de piata din liga secunda, conform site-urilor de specialitate, U Craiova 1948 ocupa un modest loc 13 in momentul de fata, insa cu un succes in partida de la Oradea lucrurile ar intra pe un fagas normal, asta deoarece s-ar apropia la doar un singur punct de Play-Off.

Echipa oaspete porneste cu prima sansa, avand in vedere ca in cadrul lotului au foarte multi jucatori exeprimentati si cu multe partide in prima liga, precum Balan, Radut, Negru, Gurau, Achim, Padula sau Sidibe.

Pontul meu pentru meciul FC Bihor - U Craiova 1948 este ”X2 & FC U Craiova marcheaza”, la o cota de 1.40, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC - CSM FOCSANI

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Stadionul Municipal” din Miercurea Ciuc, Csikszereda primeste vizita celor de la CSM Focsani, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9, din Liga 2.

”Ciucanii” sunt lideri autoritari in liga secunda, obtinand numai putin de 7 victorii si o remiza in primele 8 etape. Cu a treia cea mai buna ofensiva din campionat, ”ros-negrii” se pot desprinde la 7 puncte fata de ocupanta locului secund, in cazul unui succes.

Formatia lui Robert Ilyes a bifat victorii pe linie in cele 4 meciuri disputate in fata propriilor suporteri, inregistrand un golaveraj exceptional, 12 goluri marcate - 4 goluri primite.

In tabara adversa, nou-promovata CSM Focsani are parte de un start de sezon absolut execrabil. Dupa 8 meciuri, CSM-ul a bifat doar o singura victorie (2-0 vs Muscelul Campulung) si a reusit sa acumuleze doar 4 puncte, inregistrand un golaveraj ”demn” de o echipa care se lupta sa evite retrogradarea: 3 goluri marcate - 12 goluri primite.

Sorin Colceag, fost portar la Focsani in doua randuri si fost antrenor la Popesti Leordeni, Metaloglobus sau Zimbru Chisinau, a semnat cu penultima clasata din liga secunda, asta dupa ce in jocurile cu U Craiova 1948 si FC Bihor, interimatul a fost asigurat de secundul Rares Forika.

Diferenta de valoare este clar in favoarea ”secuilor”, iar la cat de rau arata lucrurile in defensiva oaspetilor, este greu de crezut ca pot obtine punct sau puncte din aceasta deplasare, una foarte dificila, mai ales daca ne raportam la faptul ca si prim-divizionara Unirea Slobozia a cedat la Miercurea Ciuc, scor 0-1, in Cupa Romaniei.

Pontul meu pentru meciul Csikszereda Miercurea Ciuc - CSM Focsani este Csikszereda Miercurea Ciuc marcheaza 2+ goluri, la o cota de 1.45, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Bihor vs U Craiova 1948
Pronostic:
X2 & FC U Craiova marcheaza
Cota
1.40
Csikszereda Miercurea Ciuc vs CSM Focsani
Pronostic:
Csikszereda Miercurea Ciuc marcheaza 2+ goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.03
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro