Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.45

BETANO

CSM Constanța și Ystads IF se înfruntă astăzi, de la ora 19:45, în primul meci al grupei D din European League la handbal masculin. CSM Constanța este vicecampioana României la handbal masculin. Elevii lui George Buricea, cel care ocupă și postul de selecționer al primei reprezentative, nu pot obține mai mult pe plan intern. Diferența față de Dinamo este una imposibil de surmontat. Constănțenii au început campionatul cu 5 victorii și un eșec. Evident, în fața lui Dinamo. Tot "dulăii" le-au oprit și parcursul european de anul trecut. CSM s-a calificat în a doua fază a grupelor, dar acolo a pierdut ambele dispute directe contra bucureștenilor.

Ystads este vicecampioana Suediei, club cu 3 titluri în palmares, cel mai recent în 2022. Lotul este format în mare măsură din suedezi, 4 dintre ei cu prezențe în prima reprezentativă, una puternică, campioană Europeană în 2022. Actuala stagiune a început perfect, 5 victorii din 5 meciuri jucate în competiția internă. La nivel european, cea mai importantă performanță din istoria formației este finala de European Cup din 2021, pierdută în fața lui AEK Atena.

cota2.ro

•⁠ ⁠31.5 este media golurilor marcate de CSM Constanța în acest sezon

•⁠ ⁠Ystads e și mai ofensivă, o medie incredibilă de 37.2 goluri înscrise pe meci în campionatul Suediei

•⁠ ⁠pentru a ajunge în grupele European League, Ystads a disputat un tur preliminar în compania lui Madeira. Au fost două partide spectaculoase, victorie 39-31 în Suedia și eșec 33-35 în Portugalia.

Pe Betano, cota pentru peste 56.5 goluri este @1.52.

_________________

Galatasaray și Nymburk sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în runda secundă a grupei D din Champions League la baschet masculin. Galatasaray este cel mai titrat club al Turciei, cu 16 titluri de campioană. Perioada de glorie este mult în spate, cel mai recent trofeu venind în 2013. Pentru gruparea Cim-Bom este imposibil să țină pasul cu cei doi coloși Fenerbahce și Anadolu Efes, formații cu buget de zeci de milioane de euro. Lotul actual nu este deloc rău. Conține câțiva americani interesanți, dar și pe Angel Delgado, centru trecut și prin NBA. Galatasaray a fost sferfinalistă în campionatul trecut. E greu să obțină mai mult și acum, așa că Champions League e un obiectiv mult mai realist.

Începând cu anul 2004, Nymburk și-a trecut în palmares 20 de titluri de campioană a Cehiei. Competiția internă are un nivel extrem de scăzut, mult și sub cea din România. Măsura valorii poate fi observată în Europa. Sezonul trecut, Nymburk a evoluat în cea de-a patra competiție, FIBA Europe Cup. A fost învinsă clar de Varase în sferturile de finală, 141-171 la general.

•⁠ ⁠Galatasaray și Nymburk le mai au adversare în grupa D pe Promitheas (Grecia) și Vechta (Germania)

•⁠ ⁠în prima rundă, Galatasaray a făcut spectacol, victorie 103-91 în fața lui Vechta

•⁠ ⁠Nymburk a învins-o cu 86-78 pe Promitheas

•⁠ ⁠Galatasaray și Nymburk s-au mai întâlnit de 4 ori în istorie. Turcii s-au impus de fiecare dată

•⁠ ⁠cele mai recente dispute au avut loc în ediția 2021/2022 din Champions League. Galatasaray a câștigat cu 101-85 acasă, respectiv 92-86 în deplasare.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Galatasaray este @1.25.

________________

Montpellier și Bjerringbro-Silkeborg se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în prima rundă a grupei B din European League la handbal masculin. Montpellier a încheiat pe locul 3 ultima ediție de campionat din Franța și a ratat participarea în Liga Campionilor în dauna lui PSG și Nantes. Asta nu a zdruncinat poziția antrenorului Patrice Canayer, în funcție din 1994, o performanță unică în sportul european de top. Cu el pe bancă, Montpellier a devenit singura formație franceză care triumfă în Liga Campionilor (2003 și 2018). Noua stagiune a început decent, 4 victorii în primele 5 etape de campionat.

Bjerringbro-Silkeborg, în actuala formă de organizare, a apărut în anul 2005. Pentru a depăși problemele financiare, cele două orașe vecine au decis să își unească puterile. A rezultat o echipă care termină constant pe podium, campioană în 2016. Spre deosebire de Montpellier, o adevărată multinațională cu staruri din toate colțurile lumii, formația daneză are doar doi stranieri în lot. Startul de sezon nu e cel mai bun, deja două înfrângeri în primele 6 etape de campionat.

•⁠ ⁠Bjerringbro-Silkeborg a disputat un tur preliminar pentru a ajunge în grupa de European League. A trecut de Ferencvaros, dar a pierdut meciul din deplasare, scor 32-34

•⁠ ⁠Montpellier a câștigat la cel puțin 6 goluri diferență toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon

•⁠ ⁠Montpellier și Bjerringbro-Silkeborg le mai au adversare în grupă pe Granollers (Spania) și pe Zabrze (Polonia).

Pe Betano, cota pentru victoria lui Montpellier este @1.29.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSM Constanța vs Ystads
Pronostic:
Peste 56.5 goluri
Cota
1.52
Galatasaray vs Nymburk
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.25
Montpellier vs Bjerringbro-Silkeborg
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 2.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro