Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

BETANO

Coco Gauff și Marta Kostyuk se înfruntă joi dimineață, după ora 06:00, în optimile turneului de la Wuhan.


cota2.ro

Vă vine să credeți sau nu, Coco Gauff încă are 20 de ani. Americanca pare de o viață în topul tenisului mondial. Ocupă în acest moment locul 4 și vine după cel mai important titlu cucerit în 2024, pe hardul de la Beijing. A avut un parcurs fulminant, trecând pe parcurs de jucătoare în formă precum Muchova, Osaka sau Badosa. În primul tur de la Wuhan nu a avut nicio emoție. A trecut în doar 76 de minute de Viktoriya Tomova, scor 6-1, 6-2. Pare că hardul și condițiile din Asia îi convin lui Coco.


Marta Kostyuk, marea promisiune a tenisului ucrainean, nu și-a atins potențialul. Iar asta i-a adus multe frustrări, recunoscute public, declarații nepotrivite despre colegele de generație Emma Răducanu sau Leylah Fernandez. Revenind la joc, Marta are un forehand puternic, dar pe care îl scapă des de sub control. În ultima vreme, rezultatele mai bune au apărut în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Gabriela Ruse. Kostyuk nu are niciun trofeu în 2024. La Wuhan s-a chinuit teribil în primul tur, 2 ore si 40 de minute în fața Elinei Avanesyan, scor 4-6, 7-5, 7-6(2).


• Coco Gauff conduce cu 2-1 în disputele directe cu Marta Kostyuk 

• Marta Kostyuk n-a mai legat 3 victorii pe hard din luna martie, de la Indian Wells

• 212 ași a servit Coco Gauff în anul 2024, locul 11 în circuitul feminin la acest aspect 

• 48-15 este bilanțul lui Coco Gauff în anul 2024. Marta Kostyuk a câștigat 34 de meciuri și a pierdut 19.


Pe Betano, cota pentru victoria lui Coco Gauff este @1.29


_____________________


Qinwen Zheng și Leylah Fernandez sunt adversare joi dimineață în optimile turneului de la Wuhan.


Qinwen Zheng vrea să le mai ofere fanilor chinezi o bucurie. Le-a adus pentru prima dată în istorie aurul olimpic în proba de tenis feminin, iar acum vrea să ridice un trofeu și pe hardul de acasă. A fost aproape la Beijing, oprită de o jenă medicală avută în semifinala cu Muchova. La Wuhan, Zheng zburdă. Serviciul, unii specialiști îl consideră cel mai bun din circuit, a funcționat impecabil. Qinwen, aflată pe locul 7 în lume, a trecut în șaisprezecimi de româncă Jaqueline Cristian, scor 6-2, 6-4.


Leylah Fernandez e departe de cea mai bună formă a carierei. Înainte să ajungă la Wuhan pierduse 4 meciuri la rând. Canadianca a ajuns pe locul 28 mondial. Jocul ei a rămas la fel de energic ca întotdeauna, dar din el a dispărut încredere. Multe erori neforțate, urcări ezitante la fileu. Leylah s-a chinuit teribil în primele două tururi de la Wuhan. A stat aproape 6 ore pe teren în disputele cu rusoaicele Shnaider, scor 6-7(7), 6-3, 6-3, și Rakhimova, scor 6-2, 5-7, 7-6(4).


• Qinwen Zheng a câștigat 83% dintre punctele jucate cu prima minge în disputa cu Jaqueline Cristian din turul precedent de la Wuhan

 • 298 de ași a servit Qinwen Zheng în anul 2024. Doar Elena Rybakina are mai mulți 

• 42-15 este bilanțul lui Qinwen Zheng în anul 2024. Leylah Fernandez a câștigat 26 de meciuri și a pierdut 21.


Pe Betano, cota pentru victoria lui Qinwen Zheng este @1.38


______________________


Aryna Sabalenka și Yulia Putintseva luptă joi dimineață pentru un loc în sferturile turneului de la Wuhan.


Nu mai e niciun dubiu. Aryna Sabalenka este regina tenisului pe hard. A câștigat 3 din ultimele 4 Grand Slamuri jucate pe această suprafață. Bielorusa, ocupanta poziției secunde în ierarhia WTA, și-a perfecționat jocul și continuă să adauge noi dimensiuni. Știam că servește magistral și că are o dreaptă năprasnică, cea mai bună din lume. Impresionează și din preajma fileului, voleuri executate cu o grație desăvârșită. În primul tur de la Wuhan, Aryna s-a încălzit cu cehoaica Siniakova, victorie 6-4, 6-4. Sabalenka mai are un obiectiv în finalul sezonului. În funcție de rezultate, ar putea să o depășească pe Iga Swiatek în fruntea ierarhiei mondiale.


Yulia Putintseva este una dintre luptătoarele circuitului feminin. Fizicul nu o ajută pe kazaha aflată în acest moment pe locul 35 WTA. Singurele performanțe notabile din 2024 le-a avut pe iarbă, o suprafață potrivită stilului ei neconvențional. Înainte să ajungă la Wuhan Putintseva pierduse 3 meciuri consecutive. Pe hardul chinez le-a eliminat pe Shuai Zhang (250 WTA), scor 6-4, 6-4, și pe Donna Vekic, scor 6-4, 3-6, 6-4.


• 50-12 este bilanțul Arynei Sabalenka în anul 2024. Yulia Putintseva a câștigat 37 de meciuri și a pierdut 20

• 278 de ași a servit Aryna Sabalenka în anul 2024. Doar Elena Rybakina și Qinwen Zheng are mai mulți 

• Sabalenka a câștigat 80.20% dintre gamurile jucate pe propriul serviciu anul acesta

• Aryna Sabalenka a câștigat turneul de Wuhan în 2018 și 2019. Bielorusa NU a pierdut niciun meci jucat vreodată aici. Are un bilanț perfect, 13-0. 


Pe Betano, cota pentru victoria Arynei Sabalenka este @1.17

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gauff vs Kostyuk
Pronostic:
1
Cota
1.29
Zheng vs Fernandez
Pronostic:
1
Cota
1.38
Sabalenka vs Putintseva
Pronostic:
1
Cota
1.17
Cota finala: 2.08
Profit: 9.72
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro