Ponturi Pariuri Fotbal Cipru vs Romania

WINNER

CIPRU - ROMANIA

Maine seara, de la ora 21:45, pe ”AEK Arena” din Larnaca, Cipru primeste vizita Romaniei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Liga C a UEFA Nations League.

  • Partida va fi arbitrata de germanul Sascha Stegemann, central care in urma cu aproximativ o saptamana a condus duelul din UEFA Europa League, de pe ”Toumba Stadium”, dintre PAOK si FCSB.

CIPRU: Stiri, statistici, analiza si informatii

Aflata pe locul 123 in clasamentul FIFA, selectionata Ciprului a debutat in actuala campanie de UEFA Nations League cu un succes la Kaunas, impotriva Lituaniei, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost reusit de atacantul celor de la AIK Stockholm, Ioannis Pittas, jucator cu 32 de meciuri oficiale in tricoul primei reprezentative.

cota2.ro

Elevii lui Avgousti Sofronis au dezamagit cumplit in etapa a doua, atunci cand au primit vizita selectionatei din Kosovo, cea care le-a administrat una dintre cele mai dure infrangeri din ultimii cinci ani: 0-4.

Cipriotii au o echipa cotata de site-urile de specialitate la aproximativ 20 milioane de euro, cei mai valorosi jucatori fiind Ioannis Pittas si Stelios Andreou, ambii cu o cota de piata de 2.5 milioane de euro.

Nationala gazda a aratat catastrofal in preliminariile pentru EURO 2024, acolo unde, dintr-o grupa cu Spania, Scotia, Norvegia si Georgia, nu a reusit sa obtina nici macar un punct si a inregistrat un golaveraj teribil: 3 goluri marcate - 28 goluri primite.

Tehnicianul cipriot va miza in acest joc pe o formula destul de riscanta, cu o linie de trei fundasi centrali, alcatuita din Laifis, Gocic si Karo. In compartimentul median va incerca sa creeze superioritate, folosind numai putin de 5 jucatori, iar in atac va miza pe un ”duo” format din Tzionis si Pittas.

ROMANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Tricolorii” au avut parte de un debut perfect in Nations League sub comanda lui Mircea Lucescu, antrenor care a declarat in ultimele zile ca ar dori sa-si incheie cariera cu mai multe performante notabile la echipa nationala.

Romania a invins reprezentativa Kosovo la scor de neprezentare in debutul din Nations League, chiar la Pristina, urmand ca in etapa a doua, pe ”Stadionul Steaua”, sa se impuna in partida cu Lituania, scor 3-1, gratie reusitelor din finalul jocului semnate de Razvan Marin si Alexandru Mitrita.

Cota Romaniei a crescut dupa parcursul bun de la turneul din Germania, valorand in acest moment numai putin de 94.63 milioane de euro, cei mai bine cotati jucatori fiind Radu Dragusin (25 milioane de euro) si Dennis Man (10 milioande de euro).

Romania a aratat nemaipomenit din punct de vedere ofensiv la primele doua meciuri din aceasta grupa, inregistrand o medie de 15 ocazii de gol per meci si o medie de 7 suturi pe poarta per meci. 

Tehnicianul favoritilor va miza, cel mai probabil, pe aceesi formula utilizata in confruntarile cu Lituania si Kovoso. Bancu, Burca, Dragusin si Ratiu vor evolua in defensiva, Razvan Marin, Marius Marin si Stanciu vor alcatui linia de mijloc, iar in atac vor evolua Mihaila, Dragus si Man.

Istoricul meciurilor directe dintre Cipru si Romania

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in 2011, la un turneu amical international organizat chiar de Cipru, acolo unde au participat si selectionatele din Suedia si Ucraina. Invinse in primul joc, Cipru si Romania s-au duelat in meciul pentru locul 3, unul castigat de ”tricolori”, in urma loviturilor de departajare (1-1 in timpul regulamentar).

Echipe probabile: Cipru - Romania

Cipru (3-5-2): Mall - Laifis, Gocic, Karo - Ioannou, Charalampous, Kastanos, Artymatas, Antoniou - Tzionis, Pittas

Romania (4-3-3): Nita - Bancu, Burca, Dragusin, Ratiu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Mihaila, Dragus, Man

Concluzie & Pronostic

Formatia lui Lucescu are ca obiectiv castigarea grupei si promovarea in Liga B, una care ar oferi Romaniei adversari mai facili in drumul catre Campionatul Mondial, asta deoarece s-ar afla in a doua urna valorica la tragerea la sorti pentru preliminarii. Contraatacurile ”tricolorilor” sunt extrem de taioase si tinand cont de faptul ca echipa gazda va miza pe o formula cu trei jucatori pe linia de ”fund”, acestea vor crea mult pericol in defensiva cipriotilor.

Pontul meu pentru meciul Cipru - Romania este ”Romania -1.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.12, disponibila pe Winner.

Am jucat acest pariul la WINNER!

ÎNREGISTREAZĂ-TE online și primești 700 de Lei BONUS + 100 de Lei FREEBET

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Cipru vs Romania
Pronostic:
Romania -1.25 Handicap Asiatic
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 11.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro