Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.59

Superbet

Hugo Gaston și Mariano Navone se înfruntă astăzi, după ora 17:30, în optimile turneului ATP de la Antwerp. Francezul Hugo Gaston, numărul 77 mondial, este unul dintre cei mai scunzi jucători din circuitul masculin. Compensează printr-un stil inedit de joc, unul cu multe "floricele". Partidele lui sunt interesant de urmărit, chiar dacă rezultatele nu îi sunt mereu favorabile. Ajuns la 24 de ani, Hugo încă nu a cucerit vreun turneu, iar în competițiile de Grand Slam pe suprafețe rapide nu a depășit vreodată turul secund. În primul tur de la Antwerp, Gaston s-a chinuit cu anonimul Alexey Vatutin (336 ATP), scor 3-6, 6-3, 6-3.

Mariano Navone este un argentinian atipic, unul care se mișcă bine și pe hard. Anul 2024 este cel mai bun din carieră. Și-a îmbunătățit performanțele la toate turneele de Grand Slam, ajungând în turul secund la Roland Garros și US Open. Rezultatele l-au propulsat pe un meritoriu loc 43 ATP. În primul tur de la Antwerp a produs deja o mică surpriză. L-a învins pe brazilianul Thiago Monteiro, scor 6-3, 4-6, 7-6(6).

cota2.ro

• înainte să vină la ATP Antwerp, Hugo Gaston pierduse 7 meciuri la rând

• Navone a avut un procentaj excelent al punctelor câștigate cu primul serviciu în meciul cu Monteiro din primul tur, 80%

• Hugo Gaston și Mariano Navone nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct

• 28-28 e bilanțul lui Hugo Gaston în anul 2024. Mariano Navone a câștigat 30 de meciuri și a pierdut 24.

Pe Superbet, cota pentru minim un set câștigat de Mariano Navone este @1.25.

_____________________

Stan Wawrinka - Brandon Nakashima, cel mai interesant meci al primului tur de la ATP Stockholm, se joacă astăzi, după ora 15:00. Stan Wawrinka este unul dintre ultimii mohicani ai unei generații colosale. Elvețianul are 3 turnee de Grand Slam în palmares, dar e departe de momentele de glorie. Nu mai are aceeași viteză de deplasare, oricum nu a impresionat niciodată la acest aspect, iar minunatul lui backhand cu o mână scapă tot mai des în afara terenului. Ajuns pe locul 217 mondial, are o statistică nefericită în anul 2024. Nu a legat deloc două victorii.

Brandon Nakashima este un reprezentant de seamă al noului val de tenis din Statele Unite ale Americii. Asta vine la pachet cu un joc adaptat suprafețelor rapide. După un 2023 în care și-a înfruntat demonii interiori, Brandon și-a regăsit ritmul și a urcat din nou până pe locul 38 mondial, jucând inclusiv o optime de finală la US Open.

• Wawrinka are un bilanț groaznic în 2024, 7 meciuri câștigate și 16 pierdute

• Nakashima a câștigat 60 de meciuri și a pierdut 28

• Brandon Nakashima a câștigat 88% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2024

• 364 de ași a servit Brandon Nakashima în 2024.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Brandon Nakashima este @1.38.

___________________

Matteo Berrettini și Dominic Stricker se înfruntă astăzi în optimile turneului ATP de la Stockholm. Matteo Berrettini a revenit după o serie de accidentări care îi blocaseră ascensiunea spre vârful ierarhiei mondiale. Italianul, posesorul unuia dintre cele mai bune servicii din lume, ocupă în acest moment locul 42 ATP. A câștigat deja 3 turnee în 2024 și se numără printre favoriți și la Openul Suediei. În primul tur nu a avut emoții în fața compatriotului Darderi, victorie 6-4, 6-3, în doar 73 de minute.

Dominic Stricker este un elvețian în vârstă de 22 de ani, fară vreun turneu câștigat în carieră. Rezultatele mai bune au venit în proba de dublu. A pierdut multe puncte la US Open și a ieșit dintre primii 300 de jucători ai lumii. Un detaliu interesant în cazul lui este că lovește cu mâna stângă.

• Matteo Berrettini și Dominic Stricker nu s-au înfruntat niciodată în circuitul ATP

• Stricker a stat de două ori mai mult pe teren în primul tur de la Stockholm. A avut un meci greu contra lui Kovacevic, scor 6-4, 5-7, 6-4

• 32-10 este bilanțul lui Berrettini în anul 2024. Stricker a câștigat 7 meciuri și a pierdut 12

• Berrettini a câștigat 90% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2024.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Matteo Berrettini este @1.20.

_____________________

CSM București și Rapid se înfruntă astăzi, de la ora 17:30, în derby-ul rundei cu numărul 7 din "Liga Florilor". CSM București, campioana en-titre din handbalul feminin românesc, pare că se mișcă tot mai bine sub comanda lui Helle Thompsen. Conduse magistral de Cristina Neagu, interul care vrea să își încheie cariera în stil mare, "tigroaicele" s-au instalat confortabil în fotoliul de lider. Sunt singurele cu victorii pe linie în primele 6 etape.

La Rapid e o situație tensionată. Rezultatele slabe din Liga Campionilor, dublate de eșecul suferit cu Bistrița în campionat, i-au pus în pericol postul antrenorului David Ginesta. Sunt șanse tot mai mari să fie înlocuit. Un nume mare e pregătit să vină în locul lui, Ambros Martin.

• CSM București a câștigat ultimele 8 meciuri oficiale 

• CSM București vine după o victorie mare în Liga Campionilor, 31-29 pe terenul lui Krim Ljubljana 

• Rapid a pierdut clar meciul jucat în week-end în Liga Campionilor, scor 24-32 în fața lui Odense

• CSM București a câștigat 15 dintre cele 17 meciuri jucate în istorie împotriva Rapidului.

 Pe Superbet, cota pentru victoria lui CSM București este @1.25.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gaston vs Navone
Pronostic:
minim 1 set Navone
Cota
1.25
Wawrinka vs Nakashima
Pronostic:
2
Cota
1.38
Berrettini vs Stricker
Pronostic:
1
Cota
1.20
CSM București vs Rapid
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.59
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro