Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

UNIBET

Leicester Tigers primeste vizita lui Gloucester in ultimul meci al etapei a cincea din Premiership Rugby.

In etapa precedenta Tigrii i-au invins pe campionii la zi, Northampton Saints, de o maniera categorica: 24-8. Acum gazdele se afla pe locul 4 in clasament cu 3 victorii si o infrangere. In meciul cu Northampton, Leicester a trebuit sa se bazeze mult pe aparare, dar acum jucand cu Ciresele ar trebui sa se poata concentra pe atac.

cota2.ro

Gloucester a pierdut trei din cele patru meciuri din acest sezon, si se afla pe locul 8 in clasament. In etapa trecuta Ciresele au pierdut cu 55-31 pe teren propriu cu Bath, si dupa patru meciuri jucate au cea mai slaba aparare din campionat. In acelasi timp, au inscris si ei mult, obtinand puncte bonus in toate meciurile de pana acum.

Gloucester a invins cu 27-25 pe acest stadion anul trecut, dar in acest sezon Leicester are un alt antrenor, australianul Michael Cheika, unul din cei mai buni antrenori de rugby din lume. Deja sub comanda lui Tigrii au o aparare de otel, de departe cea mai buna pana acum.

Gazdele au terminat pe locul 8 anul trecut, la 11 puncte distanta de locurile de play-off, departe de asteptarile clubului. Cu Cheika la carma Tigrilor deja se simte schimbarea in bine.

Si la Gloucester au avut loc schimbari in pauza competitionala, la echipa venind cuplul din apararea nationalei Tarii Galilor, Tomos Williams si Gareth Anscombe. Meciurile Cireselor sunt atractive, datorita rugby-ului alert cu puncte multe de ambele parti. George Skivington, antrenorul oaspetilor, a declarat ca nu este multumit de problemele care apar la fazele fixe, cum ar fi de exemplu la aruncarile de la margine, unde se pierde mingea prea des.

Leicester ar trebui sa castige acest meci destul de confortabil, dar pentru mai multa siguranta am ales un handicap alternativ de la Unibet.

Hull intalneste pe Sunderland intr-un meci din cadrul etapei a 10-a din Championship.

Sunderland este pe locul doi la doua puncte de primul loc si are acest meci de jucat.

Hull se afla pe pozitia a 14-a in clasament, si cu o victorie in acest meci poate urca pana pe locul 9.

Sunderland a castigat doua din cele patru meciuri jucate in deplasare pana acum, intr-unul din ele pastrand poarta intacta. Daca vor sa revina pe primul loc si sa ramana acolo, oaspetii vor trebui sa joace la fel de bine in deplasare precum joaca acasa.

Dupa un inceput slab, Hull si-a mai revenit, obtinand trei victorii la rand, dar a pierdut in etapa trecuta la Norwich (4-0). Cand au jucat cu echipele din jumatatea de sus a clasamentului, gazdele de azi au avut probleme.

Sunderland va fi un alt test greu pentru Hull, si dupa infrangerea cu Norwich cred ca nici cu adversarul de azi nu va avea mare succes. Pentru oaspeti, pauza competitionala a venit la timp, deoarece treceau printr-o pasa proasta, cu numai doua victorii in ultimele cinci meciuri. Acum ca au avut doua saptamani pauza, au avut timp sa rectifice neajunsurile din jocul lor.

Cred ca Sunderland va fi un adversar dificil pentrru Hull. Oaspetii joaca bine pe contraatac si cred ca pot inscrie macar un gol.

Intr-un pariu separat am luat Sunderland sa inscrie peste 1.5 goluri @2.20.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Leicester Tigers vs Gloucester
Pronostic:
Leicester Tigers (-5.5)
Cota
1.34
Hull vs Sunderland
Pronostic:
Bet builder: X2 + peste 1.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 2.28
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro