Ponturi Pariuri Tenis James Duckworth vs Mpetshi Perricard

BETANO

Am găsit un pronostic special, la o cotă extraordinar de bună oferită de Betano pentru un meci de la Turneul hard indoor de la Basel. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

James Duckworth este un jucător australian de 32 ani, momentan pe locul 63 ATP. El este un sportiv de nivel mediu, care mai toată cariera a evoluat la nivel Challenger, acolo unde a avut evolutii constant bune, câștigând numai puțin de 16 turnee de aceasta categorie, inclusiv unul săptămâna trecută la Hangzhou. James este crescut pe hard si este un sportiv tipic australian ce se bazează foarte mult pe serviciu și forehand, având un joc liniar. Nu are un an foarte bun, însă chiar și așa are victorii cu Shelton, Moutet sau Giron. Are 7 victorii în ultimele 8 partide și a jucat tie-break în 3 din ultimele 4 meciuri.

cota2.ro

La doar 21 ani, Giovanni Mpetshi Perricard este una dintre revelațiile anului în tenisul masculin, un jucător apărut de nicăieri în ultimele luni. Dacă la începutul anului era în afara top 200 și juca exclusiv la nivel Challenger și ITF, acum este la cea mai mare performanță din carieră și a intrat deja în top 50. Totul a început în luna Aprilie când Perricard a câștigat 10 meciuri consecutive în Mexic cucerind trofeele Challenger de la Morelos și Acapulco, pentru ca mai apoi să bifeze primul titlu ATP din carieră, la Lyon, surclasând jucători mult mai bine cotați precum Sonego, Bublik sau Etcheverry. La 2.03 înălțime, Perricard are toate șansele să devină cel mai mare big server din istorie, fiind asemănat de mulți cu John Isner și Ivo Karlovic. După un sezon de vara foarte bun, pare puțin obosit, însă un singur lucru a rămas constant la el, meciurile lungi și faptul că trimite mulți ași. Inclusiv aici vine după 3 tie-break-uri în ultimele 4 seturi disputate.

Se întâlnesc doi jucători extrem de puternici la serviciu, însă modești la retur, iar break-urile vor lipsi cu desăvârșire. Atât Duckworth cât și Mpetshi Perricard sunt implicați mai mereu în partide lungi, cu multe tie-break-uri și seturi decisive, iar pe o suprafață precum cea de la Basel jucătorul de la primire are șanse mici. Cota pentru peste 1.5 tie-break-uri este excelentă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
James Duckworth vs Mpetshi Perricard
Pronostic:
Peste 1.5 tie-break
Cota
3.15
Cota finala: 3.15
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro