Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

BETANO

Al Ain primeste vizita lui Al-Hilal intr-un meci din runda a treia din Liga Campionilor Asiei.

Al Ain este detinatoarea cupei, dar a avut un inceput ezitant de sezon, fiind pe locul sase in Liga Pro din Emirate la opt puncte de lidera Sharjah.

cota2.ro

In Liga Campionilor, echipa din orasul oaza (Al Ain este de fapt un oras oaza aflat la 150 km de Abu Dhabi in interiorul desertului) a inceput la fel de slab, avand un singur punct dupa doua meciuri.

Se pare insa ca pauza datorata meciurilor internationale a venit la timp, deoarece Al Ain a facut un meci foarte bun la reluarea competitiilor interne, un 4-0 cu Hatta in optimile Cupei Presedintelui.

In ciuda scaderii de forma in acest sezon, Al Ain are rezultate bune pe teren propriu, castigand patru meciuri si pierzand unul singur, cu Al Wahda acum doua saptamani.

Al-Hilal doreste sa-si ia revansa dupa ce a fost eliminata in semifinalele editiei trecute de catre emiratezi (2-4 si 2-1).

Echipa saudita este in mare forma, avand 12 victorii consecutive in toate competitiile in acest sezon, si deja a castigat un trofeu, invingand pe Al-Nassr in Super Cupa Arabiei Saudite.

In Liga Campionilor, Al-Hilal i-a batut pe Al Rayyan in deplasare cu 3-1 si apoi pe Al Shorta cu 5-0 acasa.

In Premier League Arabia Saudita, Al-Hilal este pe primul loc cu sapte victorii din sapte meciuri. In cele 12 meciuri jucate in acest sezon in toate competitiile, sauditii au inscris 33 de goluri, si numai in doua meciuri nu au reusit sa inscrie cel putin doua goluri.

In ceea ce reprezinta o veste foarte buna pentru Al-Hilal, Neymar a revenit dupa accidentare si a facut deplasarea la Al Ain.

Mitrovici este in forma foarte buna, avand noua goluri in sapte meciuri pentru echipa saudita.

Spre deosebire de dubla din aprilie din semifinalele Ligii Campionilor, echipa emirateza este intr-o forma mai slaba acum, si date fiind rezultatele sauditilor in acest sezon, cred ca Al-Hilal va castiga acest meci.

Nottingham Forest intalneste pe Crystal Palace in etapa a 8-a din Premier League.

Echipa gazda joaca foarte bine in aparare, si acesta este motivul pentru care are o singura infrangere in acest sezon.

Nottingham Forest permite cel mai scazut xG per sut al adversarilor, cel mai mic procentaj de suturi primite din interiorul careului si a permis cel mai mic numar de ocazii mari la poarta lor, dupa Liverpool si Manchester City.

Din pacate, echipa Padurarilor nu este la fel de buna in atac, nu reuseste sa-si creeze ocazii mari de gol. De cele mai multe ori, ocaziile lor de a marca vin in urma contraatacurilor sau a centrarilor.

Cel mai mare avantaj al gazdelor in acest meci va fi la fazele fixe. Padurarii au inscris trei goluri in urma acestor faze si sunt pe locul sapte la ocazii mari de gol generate din fazele fixe, pe cand Palace este pe locul 19 la ocazii mari de gol permise in urma fazelor fixe.

Pentru oaspeti lucrurile nu merg prea bine, pentru ca atacul lor nu a reusit sa creeze prea multe ocazii mari de gol. Media lor de ocazii mari per meci este de numai 1.05 xG.

Cand Palace se organizeaza in aparare forteaza echipele sa atace pe aripi, ceea ce a dat rezultate, pentru ca echipa londoneza se apara foarte bine la centrari si permite cel mai mic procentaj de centrari reusite de catre adversari in propriul careu.

Antrenorul lui Nottingham, Nuno Espirito Santo, este suspendat pentru acest meci datorita comentariilor facute la meciul de la Brighton, incheiat la egalitate.

De asemenea, va lipsi si cel mai bun jucator al lor, Morgan Gibbs-White, suspendat tot in urma unui cartonas rosu primit in acel meci si a reactiei lui ulterioare.

In singurul meci de pana acum cand Gibbs-White a lipsit, Forest a pierdut acasa cu Fulham (0-1), un meci in care a reusit numai 0.8 xG din 11 suturi.

Un alt jucator al lui Forest care va lipsi este James Ward-Prowse, eliminat la meciul cu Chelsea.

Nottingham are trei meciuri la rand fara victorie, iar Palace nu a castigat inca nici un meci in aceasta campanie.

Meciurile lui Forest au avut goluri putine in acest sezon, o singura data inregistrandu-se patru goluri, in rest numai cate unul sau doua, inclusiv in toate cele trei meciuri jucate pe teren propriu.

Echipa londoneza a avut mai putin de trei goluri in patru din cele sapte meciuri jucate. Atacul oaspetilor a inscris numai cinci goluri, cele mai putine din liga. Apararea lor insa a primit doar 10 goluri, adica este la nivelul echipelor de la mijlocul clasamentului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al Ain vs Al-Hilal
Pronostic:
Bet builder: 2 + peste 1.5 goluri
Cota
1.59
Nottingham Forest vs Crystal Palace
Pronostic:
Total sub 3.5 goluri
Cota
1.29
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro